Eyyüp Kadir İnan'dan CHP’ye demokrasi tepkisi

SİYASET/POLİTİKA (HABER MERKEZİ ) - | 05.11.2025 - 13:48, Güncelleme: 05.11.2025 - 13:48 320 kez okundu.
 

Eyyüp Kadir İnan'dan CHP’ye demokrasi tepkisi

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in açıklamalarına yanıt verdi
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’in açıklamalarına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. “CHP, millet için siyaset üretmiyor” İnan paylaşımında, “CHP millet için siyaset üreten bir yapı değil; kendi iç çekişmeleriyle hırsızların, yolsuzların, milletin kaynaklarını istismar eden dolandırıcıların aklanmasıyla meşgul, öteden beri vizyonunu kaybetmiş bir organizasyondur” ifadelerini kullandı. “Siyaseti kirleten bir anlayışla mücadele ediyoruz” İnan, CHP’nin demokrasi söylemleriyle çeliştiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Sende böyle bir şebekenin sözcüsün. Demokrasiyi dilinden düşürmeyip şehirleri çöp dağlarıyla kirlettikleri gibi siyaseti de kirleten bu anlayış, millete rağmen siyaset yapmanın bedelini elbette sandıkta ödemeye devam edecektir.”
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in açıklamalarına yanıt verdi

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’in açıklamalarına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.


“CHP, millet için siyaset üretmiyor”

İnan paylaşımında, “CHP millet için siyaset üreten bir yapı değil; kendi iç çekişmeleriyle hırsızların, yolsuzların, milletin kaynaklarını istismar eden dolandırıcıların aklanmasıyla meşgul, öteden beri vizyonunu kaybetmiş bir organizasyondur” ifadelerini kullandı.

“Siyaseti kirleten bir anlayışla mücadele ediyoruz”

İnan, CHP’nin demokrasi söylemleriyle çeliştiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Sende böyle bir şebekenin sözcüsün. Demokrasiyi dilinden düşürmeyip şehirleri çöp dağlarıyla kirlettikleri gibi siyaseti de kirleten bu anlayış, millete rağmen siyaset yapmanın bedelini elbette sandıkta ödemeye devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.