Burhanettin Basatemür’den şampiyonluk mesajı
Burhanettin Basatemür’den şampiyonluk mesajı
Karşıyaka Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, bu sezon çok çalıştıklarını belirterek “Şampiyonluğun bize nasip olmasını istiyoruz” dedi
TFF 3. Lig 4. Grup’ta yoluna yenilgisiz devam eden Karşıyaka’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Deneyimli teknik adam, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
“Yeni bir yapı oluşturduk”
Basatemür, Karşıyaka’nın son yıllardaki konumunun kulübün potansiyelini yansıtmadığını belirterek yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade etti:
“ Karşıyaka şu an istenen yerde değil. Bunun birçok nedeni var ama şu an konuşulacak zaman değil. Bize düşen, kötü gidişatı durdurup yeni bir başlangıç yapmak. Hedefi ve amacı olan oyuncuları kadroya kattık. Bu, Karşıyaka’nın alışık olmadığı bir yapı ama yönetimimiz ve taraftarlarımız bize güven verdi.”
“Skor bu işin lokomotifi”
Basatemür, takımın sezon başındaki başarılı grafiğine rağmen temkinli olduklarını vurguladı:
“Futbolda skor çok önemli. Skor iyi olunca camiada güzel bir atmosfer oluşuyor. Ancak henüz yolun başındayız. Ligin üçte birini bile tamamlamadık. Genç oyuncularda dalgalanmalar olabiliyor. Havaya girmemeliyiz, maç maç ilerlememiz gerekiyor.”
“Şampiyonluk bize nasip olsun”
Tecrübeli teknik direktör, taraftarın desteğinin kendilerini motive ettiğini söyledi:
“İnşallah bu büyük camianın güzel günleri bize nasip olur. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yönetimimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla büyük bir bütünlük oluşturduk. Bu sistemin Karşıyaka’yı başarıya taşıyacağına inanıyorum.”
“İki takviye yapacağız”
Basatemür, devre arasında sınırlı sayıda transfer planladıklarını da açıkladı:
“Eksik gördüğümüz iki bölge var. Gol yollarında problem yaşıyoruz, bu nedenle skoru artırabilecek oyuncular arıyoruz. Devre arasında bir veya iki takviye yapmayı planlıyoruz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
