Uşak’ta barınaktaki hayvanlar için sahiplenme çağrısı
Uşak’ta barınaktaki hayvanlar için sahiplenme çağrısı
Uşak Belediyesi, barınaktaki kedi ve köpekleri sahiplendirmek için vatandaşları Alo 153’ü aramaya davet etti.
Uşak Belediyesi, barınaktaki kedi ve köpekleri sahiplendirmek amacıyla vatandaşlara çağrı yaptı. Sahiplenen hayvanlar sağlık kontrollerinden geçirilip çip takılarak yeni sahiplerine teslim edilecek.
Barınaktan Sahiplendirme
Uşak Belediyesi, sokak hayvanlarının sıcak bir yuvaya kavuşması için vatandaşları hayvan sahiplenmeye davet etti. Belediye bünyesindeki hayvan barınaklarında bakımı yapılan kedi ve köpekleri sahiplendirmek isteyen vatandaşlar, Alo 153 çağrı merkezini arayarak işlemleri kolayca gerçekleştirebilecek.
Sağlık Kontrolleri ve Çipleme
Uşak Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde görevli veteriner hekimler, barınaktan sahiplendirilen hayvanların sağlık kontrollerini yapacak. Ardından çipleri takılarak yeni sahiplerine teslim edilecek. Böylece hayvanlar sağlıklı bir başlangıç yaparken, sahipleri de bakım sürecini güvenle sürdürebilecek.
Kısırlaştırma ve Destek
Sahiplenilen hayvanların kısırlaştırma işlemleri uygun zaman geldiğinde belediye tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Uşak Belediyesi, vatandaşların bir canlıya sıcak bir yuva sağlaması ve çocukların hayvan sevgisiyle büyümesini desteklemeyi hedefliyor. Ayrıca her aile en fazla üç hayvan sahiplenebilecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.