Stuttgart maçı öncesi Tedesco’dan sürpriz görüşme
Stuttgart maçı öncesi Tedesco’dan sürpriz görüşme
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Stuttgart karşısına çıkıyor. Tedesco, Kerem ve Asensio'ya güveniyor, Nene ile özel görüşme yaptı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Stuttgart’ı Chobani Stadyumu’nda ağırlayacak. Teknik direktör Domenico Tedesco, hücumda Kerem Aktürkoğlu ve Asensio ikilisine güvenirken, Dorgeles Nene ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Tedesco’nun Hücum Planı
Fenerbahçe teknik direktörü Domenico Tedesco, Stuttgart karşısında hücumda Kerem Aktürkoğlu ve Asensio ikilisine güveniyor. Alman ekibinin baskı kurmaya çalıştığı anlarda Kerem’in savunma arkasına yapacağı koşularla tehlikeli olması hedefleniyor.
Asensio ise oyun kurulumunu üstlenerek sık sık ceza sahasına girip gol fırsatları yaratacak. Tedesco’nun bu planı, takımın hücumdaki hız ve organizasyonunu artırmayı amaçlıyor.
Dorgeles Nene ile Özel Görüşme
Deneyimli teknik direktör, Malili futbolcu Dorgeles Nene ile özel bir görüşme yaptı. Görüşmede, Nene’den hızı ve bireysel becerilerini kullanarak rakip savunmanın üzerine daha çok gitmesi istendi. Bu hamle, Fenerbahçe’nin hücum çeşitliliğini artırma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Maç Detayları
Fenerbahçe ile Stuttgart arasındaki mücadele 23 Ekim Çarşamba akşamı Chobani Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.