Türkiye COP31' Ev Sahipliği ve Başkanlık Yapacak

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (HABER MERKEZİ ) - | 23.11.2025 - 15:33, Güncelleme: 23.11.2025 - 15:44 57 kez okundu.
 

Türkiye COP31' Ev Sahipliği ve Başkanlık Yapacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum COP 31 Başkanlığını duyurdu
  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Türkiye’nin COP31 başkanlığını ve ev sahipliğini anlatan bir paylaşımda bulundu.  Bakan Kurum paylaşımında “”COP31 Başkanlığı ve ev sahipliği Türkiye’de! İnsanlığın, kıtaların medeniyetlerin buluşma noktası olan cennet vatanımızda tüm dünyayı buluşturacağız” dedi. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum COP 31 Başkanlığını duyurdu

 


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Türkiye’nin COP31 başkanlığını ve ev sahipliğini anlatan bir paylaşımda bulundu. 


Bakan Kurum paylaşımında “”COP31 Başkanlığı ve ev sahipliği Türkiye’de! İnsanlığın, kıtaların medeniyetlerin buluşma noktası olan cennet vatanımızda tüm dünyayı buluşturacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.