Igor Cagalj'den Galatasaray yenilgisi yorumu

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 02.02.2026 - 13:27, Güncelleme: 02.02.2026 - 13:27 370 kez okundu.
 

Igor Cagalj'den Galatasaray yenilgisi yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Igor Cagalj, Galatasaray karşısında kötü başladıklarını ve basit goller nedeniyle maçı çeviremediklerini söyledi
Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray’a 4-0 mağlup olan Kayserispor’da teknik sorumlu Igor Cagalj, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cagalj, basit gollerle 2-0 geriye düştükten sonra oyunu çeviremediklerini belirtti. Cagalj Maçın Başını Eleştirdi RAMS Park’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Igor Cagalj, maça kötü başladıklarını vurguladı: “Galatasaray’ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Maça çok kötü girdik. Maçın başından birinci bölgeden üçüncü bölgeye topu taşımamız gerektiğini konuşmuştuk. Rakibimizin çok oyuncuyla ön alan baskısı yapacağını biliyorduk. Bu çıkışlarda hatalar yaptık.” Cagalj, bu hatalar sonucunda basit goller yediklerini ve ardından Galatasaray karşısında dönmenin zor olduğunu ifade etti. Önümüzdeki Maçlara Odaklanacaklar Kayserispor teknik direktörü, yenilgiyi kabullendiklerini ve geleceğe bakacaklarını açıkladı: “Bugün yenilgiyle ayrılıyoruz. Önümüze bakıyoruz.” Bu açıklama, Kayserispor’un moralini korumaya çalıştığını ve ilerleyen haftalarda toparlanmayı hedeflediğini gösteriyor.
Kayserispor Teknik Direktörü Igor Cagalj, Galatasaray karşısında kötü başladıklarını ve basit goller nedeniyle maçı çeviremediklerini söyledi

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray’a 4-0 mağlup olan Kayserispor’da teknik sorumlu Igor Cagalj, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cagalj, basit gollerle 2-0 geriye düştükten sonra oyunu çeviremediklerini belirtti.

Cagalj Maçın Başını Eleştirdi

RAMS Park’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Igor Cagalj, maça kötü başladıklarını vurguladı:

“Galatasaray’ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. Maça çok kötü girdik. Maçın başından birinci bölgeden üçüncü bölgeye topu taşımamız gerektiğini konuşmuştuk. Rakibimizin çok oyuncuyla ön alan baskısı yapacağını biliyorduk. Bu çıkışlarda hatalar yaptık.”

Cagalj, bu hatalar sonucunda basit goller yediklerini ve ardından Galatasaray karşısında dönmenin zor olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki Maçlara Odaklanacaklar

Kayserispor teknik direktörü, yenilgiyi kabullendiklerini ve geleceğe bakacaklarını açıkladı:

“Bugün yenilgiyle ayrılıyoruz. Önümüze bakıyoruz.”

Bu açıklama, Kayserispor’un moralini korumaya çalıştığını ve ilerleyen haftalarda toparlanmayı hedeflediğini gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.