Tayfun Kahraman cezaevine geri gönderildi

GÜNDEM/GÜNCEL (HABER MERKEZİ ) - | 16.01.2026 - 11:23, Güncelleme: 16.01.2026 - 11:23 258 kez okundu.
 

Tayfun Kahraman cezaevine geri gönderildi

Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman, tedavi gördüğü hastaneden çıkarılarak yeniden cezaevine gönderildi
Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman, MS atakları nedeniyle tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden çıkarılarak yeniden cezaevine gönderildi.   Hastanede Tedavi Süreci Tayfun Kahraman, tutuklu bulunduğu cezaevinde son günlerde artan MS atakları nedeniyle 2 Ocak’ta hastaneye yatırılmıştı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yüksek dozlu kortizon tedavisi uygulanan Kahraman’a aynı zamanda fizik tedavi de verildi. Aileden Tepki Eşi Meriç Kahraman, cezaevinde Tayfun Kahraman’ın sağlığının kötüleştiğini belirterek, “Cezaevi koşullarında Tayfun’un hastalığının daha da ilerlemesinin vicdanı ve hukuki sorumluluğunu da daha fazla üzerinizde taşımayın.” ifadelerini kullandı. Gezi Davası ve Tutukluluk Süreci Tayfun Kahraman, Gezi Parkı davası kapsamında yaklaşık 4 yıldır tutuklu bulunuyor. Anayasa Mahkemesi, Kahraman hakkında daha önce hak ihlali kararı vermişti.
Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman, tedavi gördüğü hastaneden çıkarılarak yeniden cezaevine gönderildi

Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman, MS atakları nedeniyle tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden çıkarılarak yeniden cezaevine gönderildi.

 

Hastanede Tedavi Süreci

Tayfun Kahraman, tutuklu bulunduğu cezaevinde son günlerde artan MS atakları nedeniyle 2 Ocak’ta hastaneye yatırılmıştı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yüksek dozlu kortizon tedavisi uygulanan Kahraman’a aynı zamanda fizik tedavi de verildi.

Aileden Tepki

Eşi Meriç Kahraman, cezaevinde Tayfun Kahraman’ın sağlığının kötüleştiğini belirterek, “Cezaevi koşullarında Tayfun’un hastalığının daha da ilerlemesinin vicdanı ve hukuki sorumluluğunu da daha fazla üzerinizde taşımayın.” ifadelerini kullandı.

Gezi Davası ve Tutukluluk Süreci

Tayfun Kahraman, Gezi Parkı davası kapsamında yaklaşık 4 yıldır tutuklu bulunuyor. Anayasa Mahkemesi, Kahraman hakkında daha önce hak ihlali kararı vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.