Süper Kupa öncesi Galatasaray’da iyi haberler

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 23.12.2025 - 17:39, Güncelleme: 23.12.2025 - 17:39 436 kez okundu.
 

Süper Kupa öncesi Galatasaray’da iyi haberler

Galatasaray’da Singo, Trabzonspor maçı öncesi geri dönüyor. Uğurcan ve Eren de Süper Kupa’da forma giyebilecek
Galatasaray’da sakatlığı bulunan Wilfried Singo, 5 Ocak’ta Trabzonspor ile oynanacak Süper Kupa maçında kulübede yer alabilir. Takımın diğer önemli eksikleri Uğurcan Çakır ve Eren Elmalı ise sahada olacak. Eksikler Azalıyor, Moraller Yükseliyor Galatasaray, 2025 yılını Kasımpaşa galibiyetiyle Süper Lig lideri olarak tamamladı. 2026’yı ise 5 Ocak’ta Trabzonspor’la oynanacak Süper Kupa maçıyla açacak. Takım, sakatlık ve cezalardan dolayı zor günler geçirmişti ancak üst üste gelen iyi haberler morali artırdı. Eren Elmalı ve Uğurcan Çakır Geri Dönüyor Eren Elmalı, PFDK’dan aldığı 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını 25 Aralık itibarıyla tamamladı. Tecrübeli oyuncu, Süper Kupa maçında forma giyebilecek. Sakatlığı süren kaleci Uğurcan Çakır’ın ise ağrıları azaldı. Eski takımı Trabzonspor’a karşı eldivenleri giymesi bekleniyor. Singo Kulübede Hazır Bekleyecek Sahaya çalışmalarına başlayan 24 yaşındaki Wilfried Singo, risk alınmayarak doğrudan sahaya sürülmeyecek. Ancak Süper Kupa maçında en azından kulübede yer alması yüksek ihtimal. Bu durum, Galatasaray’ın savunma planlamasında önemli bir avantaj sağlayacak.
Galatasaray’da Singo, Trabzonspor maçı öncesi geri dönüyor. Uğurcan ve Eren de Süper Kupa’da forma giyebilecek

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Wilfried Singo, 5 Ocak’ta Trabzonspor ile oynanacak Süper Kupa maçında kulübede yer alabilir. Takımın diğer önemli eksikleri Uğurcan Çakır ve Eren Elmalı ise sahada olacak.

Eksikler Azalıyor, Moraller Yükseliyor

Galatasaray, 2025 yılını Kasımpaşa galibiyetiyle Süper Lig lideri olarak tamamladı. 2026’yı ise 5 Ocak’ta Trabzonspor’la oynanacak Süper Kupa maçıyla açacak. Takım, sakatlık ve cezalardan dolayı zor günler geçirmişti ancak üst üste gelen iyi haberler morali artırdı.

Eren Elmalı ve Uğurcan Çakır Geri Dönüyor

Eren Elmalı, PFDK’dan aldığı 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını 25 Aralık itibarıyla tamamladı. Tecrübeli oyuncu, Süper Kupa maçında forma giyebilecek.

Sakatlığı süren kaleci Uğurcan Çakır’ın ise ağrıları azaldı. Eski takımı Trabzonspor’a karşı eldivenleri giymesi bekleniyor.

Singo Kulübede Hazır Bekleyecek

Sahaya çalışmalarına başlayan 24 yaşındaki Wilfried Singo, risk alınmayarak doğrudan sahaya sürülmeyecek. Ancak Süper Kupa maçında en azından kulübede yer alması yüksek ihtimal. Bu durum, Galatasaray’ın savunma planlamasında önemli bir avantaj sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.