Siyah-beyazlılarda kaleci tartışması sona erdi

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 10.10.2025 - 13:44, Güncelleme: 10.10.2025 - 14:02 451 kez okundu.
 

Siyah-beyazlılarda kaleci tartışması sona erdi

Beşiktaş’ta Mert Günok formsuzluğuna rağmen Sergen Yalçın’ın güvendiği kaleci oldu. Ersin Destanoğlu ise kupa maçlarında şans bulacak
Beşiktaş’ta 12 maçta kalesinde 19 gol gören Mert Günok, eleştiri oklarının hedefi oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın, deneyimli kaleciye 1 numaralı formayı vermeye devam etme kararı aldı.   Mert Günok Formsuzluğu Tepki Çekti Bu sezon tüm kulvarlarda 12 maçta görev yapan Mert Günok, kalesinde 19 gol gördü ve yalnızca bir karşılaşmayı gol yemeden tamamladı. Özellikle puan kaybedilen müsabakaların ardından eleştirilerin odağı oldu. Derbi Maçında Tepki Çeken Pas Mert Günok, son olarak Galatasaray derbisinde Wilfred Ndidi’ye verdiği pas sonrası yenilen gol nedeniyle sosyal medyada tepki topladı. Bu durum, "Kalede değişim yaşanabilir mi?" sorusunu gündeme getirdi. Sergen Yalçın Kararını Verdi Milliyet’in haberine göre, teknik direktör Sergen Yalçın, 36 yaşındaki kaleciye 1 numaralı formayı vermeye devam edecek. Bununla birlikte Ersin Destanoğlu hazır tutulacak ve genç file bekçisi Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şans bulacak. Sözleşme Detayları Mert Günok’un Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2027’ye kadar devam ediyor.
Beşiktaş’ta Mert Günok formsuzluğuna rağmen Sergen Yalçın’ın güvendiği kaleci oldu. Ersin Destanoğlu ise kupa maçlarında şans bulacak

Beşiktaş’ta 12 maçta kalesinde 19 gol gören Mert Günok, eleştiri oklarının hedefi oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın, deneyimli kaleciye 1 numaralı formayı vermeye devam etme kararı aldı.

 

Mert Günok Formsuzluğu Tepki Çekti

Bu sezon tüm kulvarlarda 12 maçta görev yapan Mert Günok, kalesinde 19 gol gördü ve yalnızca bir karşılaşmayı gol yemeden tamamladı. Özellikle puan kaybedilen müsabakaların ardından eleştirilerin odağı oldu.

Derbi Maçında Tepki Çeken Pas

Mert Günok, son olarak Galatasaray derbisinde Wilfred Ndidi’ye verdiği pas sonrası yenilen gol nedeniyle sosyal medyada tepki topladı. Bu durum, "Kalede değişim yaşanabilir mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Sergen Yalçın Kararını Verdi

Milliyet’in haberine göre, teknik direktör Sergen Yalçın, 36 yaşındaki kaleciye 1 numaralı formayı vermeye devam edecek. Bununla birlikte Ersin Destanoğlu hazır tutulacak ve genç file bekçisi Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şans bulacak.

Sözleşme Detayları

Mert Günok’un Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2027’ye kadar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.