"Restoranlar Daha Titiz Çalışmalı"
"Restoranlar Daha Titiz Çalışmalı"
İzmir Kasaplar Odası Başkanı Melih Şenkara, vatandaşlara son yaşanan zehirlenmelerle ilgili açıklamalarda bulundu
Son zamanlarda gündemdeki yerini koruyan zehirlenme vakaları nedeniyle, İzmir Kasaplar Odası Başkanı Melih Şenkara uyarılarda bulundu. Şenkara, dondurulan ürünlerin bozulma riskinin daha yüksek olduğunu ifade ederek “ Dondurulup çözülmüş ürünlerin bozulma riski daha yüksek. Restoranların daha titiz çalışması gerekir” diye belirtti.
"Küçük Esnaf Hala Daha Bu Ülkenin Direğidir"
Başkan Şenkara, vatandaşlara yönelik “Dondurulup çözülmüş ürünlerin bozulma riski daha yüksek. Restoranların daha titiz çalışması gerekir. Zehirlenme vakası hepimizi çok etkiledi. Ufak karlar için ürünleri elde tutmamak gerekiyor, özellikle et ürünleri günlük olmalı. Ayrıca vatandaşlarımız uzun yıllardır bildiği, güvendiği yerlerden alışveriş yapsın. Küçük esnaf hala bu ülkenin direği, vatandaşlarımız uzun yıllardır bildiği, güvendiği yerlerden alışveriş yapsın. Küçük esnaf hala bu ülkenin direği" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
