Karşıyaka Basketbol, Chris Chiozza ile yollarını ayırdı
Karşıyaka Basketbol, Chris Chiozza ile yollarını ayırdı
Basketbol Süper Ligi’nde zor günler geçiren Karşıyaka, ABD’li oyun kurucu Chris Chiozza ile sezon ortasında yollarını ayırdı
Basketbol Süper Ligi’nde tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Karşıyaka Basketbol, ABD’li oyun kurucu Chris Chiozza ile yollarını ayırdı. Chiozza, sezonun ilk 8 haftasında beklentilerin altında kaldı.
Zor Dönem ve Performans
Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk 8 haftasında yalnızca 1 galibiyet alabildi. Takımın ABD’li oyun kurucusu Chris Chiozza ise 8 maçta 6 sayı, 3.3 ribaund ve 6.2 asist ortalamasıyla mücadele etti.
Olayın Perde Arkası
Hafta sonu oynanan Manisa Basket maçının 80-69 kaybedilmesinin ardından Chiozza, kendisine tribünden tepki gösteren Başkan Vekili Denis Köse’ye havlu fırlattı. Köse’nin havluyu geri atması üzerine yönetim, acil toplantı yaparak oyuncu ile yolların ayrılmasına karar verdi.
Yönetim Kararı ve Gelecek Planı
Sezon genelinde beklentilerin altında kalan Chiozza için bu olay “son damla” oldu. Yönetim, takımın performansını artırmak ve düzeni sağlamak amacıyla ayrılık kararını aldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
