Göztepe Evinde Aras Spor’a Yenildi

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 23.10.2025 - 14:15, Güncelleme: 23.10.2025 - 14:15 309 kez okundu.
 

Göztepe Evinde Aras Spor’a Yenildi

Sultanlar Ligi’nde 3’üncü maçında Aras Spor’a 3-0 kaybeden Göztepe, 2’nci mağlubiyetini aldı
Sultanlar Ligi’nde 3’üncü haftada Göztepe Kadın Voleybol Takımı, evinde karşılaştığı Aras Spor’a 3-0 yenildi. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezonki 2’nci mağlubiyetini almış oldu.   Evde Üst Üste Mağlubiyetler Göztepe, bu sezon Sultanlar Ligi’ne yıllar sonra döndü. Ancak sarı-kırmızılılar evinde henüz galibiyet elde edemedi. İlk hafta Nilüfer Belediyespor’a 3-1 yenilen Göztepe, 2’nci hafta deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 3-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Taraftara Üzücü Yenilgi Sarı-kırmızılı ekip, son olarak taraftarları önünde Aras Spor’a 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası başantrenör Ataman Güneyligil, “Bu maçlardan sonra konuşmak zor. Açıkçası skor ve oynadığımız oyundan dolayı utanç duyuyorum. Biliyorum ki oyuncularım da aynı şeyi hissediyor. Maça gelen ve bizi destekleyen, maça gelemese de gönlü Göztepe’de olan herkesten özür diliyorum” ifadelerini kullandı. Takımın Gelecek Maçları Göztepe, Sultanlar Ligi’nde sıradaki maçlarını kazanarak evdeki galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Taraftar desteği ise sarı-kırmızılılar için kritik önem taşıyor.
Sultanlar Ligi’nde 3’üncü maçında Aras Spor’a 3-0 kaybeden Göztepe, 2’nci mağlubiyetini aldı

Sultanlar Ligi’nde 3’üncü haftada Göztepe Kadın Voleybol Takımı, evinde karşılaştığı Aras Spor’a 3-0 yenildi. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezonki 2’nci mağlubiyetini almış oldu.

 

Evde Üst Üste Mağlubiyetler

Göztepe, bu sezon Sultanlar Ligi’ne yıllar sonra döndü. Ancak sarı-kırmızılılar evinde henüz galibiyet elde edemedi. İlk hafta Nilüfer Belediyespor’a 3-1 yenilen Göztepe, 2’nci hafta deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 3-0 mağlup ederek moral bulmuştu.

Taraftara Üzücü Yenilgi

Sarı-kırmızılı ekip, son olarak taraftarları önünde Aras Spor’a 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası başantrenör Ataman Güneyligil, “Bu maçlardan sonra konuşmak zor. Açıkçası skor ve oynadığımız oyundan dolayı utanç duyuyorum. Biliyorum ki oyuncularım da aynı şeyi hissediyor. Maça gelen ve bizi destekleyen, maça gelemese de gönlü Göztepe’de olan herkesten özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Takımın Gelecek Maçları

Göztepe, Sultanlar Ligi’nde sıradaki maçlarını kazanarak evdeki galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Taraftar desteği ise sarı-kırmızılılar için kritik önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.