Ekrem Memnun'dan galibiyet yorumu
Ekrem Memnun'dan galibiyet yorumu
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı başantrenörü Ekrem Memnun, Sopron Basket galibiyetinin ardından EuroLeague Women B Grubu’ndaki performanslarını değerlendirdi
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı başantrenörü Ekrem Memnun, EuroLeague Women B Grubu üçüncü hafta maçında Sopron Basket’i 83-64 mağlup ettikleri deplasmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Memnun’dan galibiyet yorumu
Başantrenör Memnun, deplasmanda elde edilen galibiyetin önemine değinerek, “Deplasmanda kazandık ve galibiyet serimizi sürdürdük. Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.
Yoğun fikstür ve yorgunluk
Memnun, takımın yoğun fikstürden geçtiğini ve dinlenme fırsatı bulamadıklarını belirterek, “Çok yoğun bir fikstürden geçiyoruz, dinlenecek vakit olmuyor. Yorgunluğun da etkisi var ama bunlar bizi geliştiriyor” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki hedefler
Başantrenör, mevcut durumdan memnun olduklarını ve geleceğe odaklandıklarını vurgulayarak, “Şu anki durumdan memnunuz, önümüze bakacağız” diye ekledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.