Buca’da ailelerin yüzünü güldüren eğitim desteği

SPOR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 30.09.2025 - 09:37, Güncelleme: 30.09.2025 - 09:37 216 kez okundu.
 

Buca’da ailelerin yüzünü güldüren eğitim desteği

Buca Belediyesi’nin 6 farklı noktada hizmet veren Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri, artan eğitim masrafları karşısında dar gelirli ailelere nefes oluyor
Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla projeler geliştiren Buca Belediyesi, ilçede 6 farklı noktada ücretsiz hizmet veren Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri ile yüzlerce çocuğa eğitim imkânı sunuyor. Artan eğitim masrafları nedeniyle zorlanan aileler, bu merkezler sayesinde çocuklarını güvenli ve nitelikli eğitimle buluşturabiliyor. Eğitim masraflarına çözüm Buca Belediyesi’nin hayata geçirdiği merkezler, 48-72 ay arasındaki çocuklara ücretsiz okul öncesi eğitim sağlıyor. Dar gelirli aileler için büyük bir destek olan uygulama, hem çocukların gelişimine hem de aile bütçelerine katkı sunuyor. Velilerden teşekkür Merkezden yararlanan veliler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Derya Karadağ: “Çocukların sosyalleşebileceği güvenli ortam sağlanıyor. Öğretmenlerimiz çok ilgili.” Deniz Eroğlu: “Oğlumun dil gelişimine çok katkı sağladı. Ücretsiz olması bizim için çok kıymetli.” Ayşe Keskin: “Çocuğum buraya başladıktan sonra huyu değişti, çok mutlu oldu.” 6 merkezde yüzlerce çocuğa fırsat Şirinyer, Gediz, Kozağaç, Ufuk, Yenigün ve Buca Koop mahallelerinde hizmet veren merkezlerde her yıl yüzlerce çocuk eğitim alıyor. Her merkezde 40 öğrenciye kadar kapasite bulunuyor. Eğitimler hafta içi sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştiriliyor.
Buca Belediyesi’nin 6 farklı noktada hizmet veren Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri, artan eğitim masrafları karşısında dar gelirli ailelere nefes oluyor

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla projeler geliştiren Buca Belediyesi, ilçede 6 farklı noktada ücretsiz hizmet veren Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri ile yüzlerce çocuğa eğitim imkânı sunuyor. Artan eğitim masrafları nedeniyle zorlanan aileler, bu merkezler sayesinde çocuklarını güvenli ve nitelikli eğitimle buluşturabiliyor.


Eğitim masraflarına çözüm

Buca Belediyesi’nin hayata geçirdiği merkezler, 48-72 ay arasındaki çocuklara ücretsiz okul öncesi eğitim sağlıyor. Dar gelirli aileler için büyük bir destek olan uygulama, hem çocukların gelişimine hem de aile bütçelerine katkı sunuyor.

Velilerden teşekkür

Merkezden yararlanan veliler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Derya Karadağ: “Çocukların sosyalleşebileceği güvenli ortam sağlanıyor. Öğretmenlerimiz çok ilgili.”

Deniz Eroğlu: “Oğlumun dil gelişimine çok katkı sağladı. Ücretsiz olması bizim için çok kıymetli.”

Ayşe Keskin: “Çocuğum buraya başladıktan sonra huyu değişti, çok mutlu oldu.”

6 merkezde yüzlerce çocuğa fırsat

Şirinyer, Gediz, Kozağaç, Ufuk, Yenigün ve Buca Koop mahallelerinde hizmet veren merkezlerde her yıl yüzlerce çocuk eğitim alıyor. Her merkezde 40 öğrenciye kadar kapasite bulunuyor. Eğitimler hafta içi sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.