Buca Belediyespor için birlik ve dayanışma gecesi

İZMİR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 15.11.2025 - 12:24, Güncelleme: 15.11.2025 - 12:24 882 kez okundu.
 

Buca Belediyespor için birlik ve dayanışma gecesi

Buca Belediyespor, altyapı ve spor branşlarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen dayanışma gecesinde spor camiasını buluşturdu
Buca Belediyespor Kulübü’nün altyapı ve farklı spor branşlarına destek amacıyla düzenlediği dayanışma gecesi, Buca Gölet Tesisleri’nde gerçekleşti. Etkinliğe Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kulüp başkanı Münir Yersu ve Türk futbolunun efsane isimleri katıldı. Buca, vefa ve spor kenti Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, gecede yaptığı konuşmada, Buca’nın yetiştirdiği değerlerin önemine vurgu yaptı: “Bu anlamlı gecede aramızda, Buca’nın tozlu sahalarından çıkarak Ay-Yıldızlı formayı gururla terletmiş çok kıymetli isimler var. Sizler, bugün Buca sahalarında top koşturan çocuklarımız için en büyük ilham kaynağısınız.” Altyapı ve ahlak önceliği Başkan Duman, sporun disiplin, takım ruhu ve ahlak kazandırma işlevine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın sokakta kötü alışkanlıklarla değil; sporun disiplini ve ahlakıyla tanışması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gece sergilenen dayanışma, Buca Belediyespor’un büyük bir aile olduğunun göstergesidir” dedi. Plaketle onurlandırılan isimler Gecede, Buca ve Türk futboluna katkılarından dolayı Caner Ağca, Bekir Yılmaz, Onur Yeniyurt, Murat Karakoç, Sertan Vardar, Ahmet Burak Solakel, Sait Karafırtınalar, Özgür Bayram, Bilal Kısa, Mustafa Bahadır ve Kuntay Topuzoğlu plaketle ödüllendirildi. Gelir altyapı ve gençlere destek için kullanılacak Etkinliğin gelirleri, Buca Belediyespor’un altyapı tesislerinin geliştirilmesi ve genç sporcuların eğitim masraflarının karşılanması için kullanılacak.
Buca Belediyespor, altyapı ve spor branşlarına destek sağlamak amacıyla düzenlenen dayanışma gecesinde spor camiasını buluşturdu

Buca Belediyespor Kulübü’nün altyapı ve farklı spor branşlarına destek amacıyla düzenlediği dayanışma gecesi, Buca Gölet Tesisleri’nde gerçekleşti. Etkinliğe Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kulüp başkanı Münir Yersu ve Türk futbolunun efsane isimleri katıldı.

Buca, vefa ve spor kenti

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, gecede yaptığı konuşmada, Buca’nın yetiştirdiği değerlerin önemine vurgu yaptı:
“Bu anlamlı gecede aramızda, Buca’nın tozlu sahalarından çıkarak Ay-Yıldızlı formayı gururla terletmiş çok kıymetli isimler var. Sizler, bugün Buca sahalarında top koşturan çocuklarımız için en büyük ilham kaynağısınız.”

Altyapı ve ahlak önceliği

Başkan Duman, sporun disiplin, takım ruhu ve ahlak kazandırma işlevine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın sokakta kötü alışkanlıklarla değil; sporun disiplini ve ahlakıyla tanışması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gece sergilenen dayanışma, Buca Belediyespor’un büyük bir aile olduğunun göstergesidir” dedi.

Plaketle onurlandırılan isimler

Gecede, Buca ve Türk futboluna katkılarından dolayı Caner Ağca, Bekir Yılmaz, Onur Yeniyurt, Murat Karakoç, Sertan Vardar, Ahmet Burak Solakel, Sait Karafırtınalar, Özgür Bayram, Bilal Kısa, Mustafa Bahadır ve Kuntay Topuzoğlu plaketle ödüllendirildi.

Gelir altyapı ve gençlere destek için kullanılacak

Etkinliğin gelirleri, Buca Belediyespor’un altyapı tesislerinin geliştirilmesi ve genç sporcuların eğitim masraflarının karşılanması için kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.