Başkan Ünsal “Karşıyaka’yı Makamdan Değil Sokaktan Yönetiyoruz ” 

İZMİR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 17.11.2025 - 10:29, Güncelleme: 17.11.2025 - 10:29 695 kez okundu.
 

Başkan Ünsal “Karşıyaka’yı Makamdan Değil Sokaktan Yönetiyoruz ” 

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Behice Ünsal, Yalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi
Mahallede gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Ünsal “Vatandaşlarımızla omuz omuza çalışarak ihtiyaçları hızla çözüyor, Karşıyakamızı daha güçlü bir geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi. İlçe genelinde ziyaretler gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Behice Ünsal, Yalı Mahallesi Muhtarı Uğur Babat, Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ve belediye görevlileri ile mahalleyi ziyaret etti.  “OMUZ OMUZA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Söz verdiğimiz gibi Karşıyaka’yı makamdan değil, sokaktan vatandaşlarımızla yönetiyoruz. Yaptığımız saha turları ile mahalle sakinlerimizin taleplerini birebir duymak, hizmetlerimizi daha hızlı ve doğru bir şekilde yönlendirmemizi sağlıyor. Her görüşmeyi tek tek not alıyor, çözüm süreçlerini hızlandırmak için ilgili tüm birimlerle anında eşgüdüm sağlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına duyarlı, şeffaf ve sonuç odaklı bir hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Karşıyakamız için hep birlikte, omuz omuza üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Behice Ünsal, Yalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Mahallede gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Ünsal “Vatandaşlarımızla omuz omuza çalışarak ihtiyaçları hızla çözüyor, Karşıyakamızı daha güçlü bir geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi.
İlçe genelinde ziyaretler gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Behice Ünsal, Yalı Mahallesi Muhtarı Uğur Babat, Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ve belediye görevlileri ile mahalleyi ziyaret etti. 

“OMUZ OMUZA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”


Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Söz verdiğimiz gibi Karşıyaka’yı makamdan değil, sokaktan vatandaşlarımızla yönetiyoruz. Yaptığımız saha turları ile mahalle sakinlerimizin taleplerini birebir duymak, hizmetlerimizi daha hızlı ve doğru bir şekilde yönlendirmemizi sağlıyor. Her görüşmeyi tek tek not alıyor, çözüm süreçlerini hızlandırmak için ilgili tüm birimlerle anında eşgüdüm sağlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına duyarlı, şeffaf ve sonuç odaklı bir hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Karşıyakamız için hep birlikte, omuz omuza üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.