AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye’nin Dayanıklılığı Ortaya Çıktı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye’nin Dayanıklılığı Ortaya Çıktı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, depremden Gazze’ye, Suriye politikasından küresel gündeme kadar Türkiye’nin tutumunu anlattı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Türkiye’nin depremden Gazze’ye, Suriye politikasından uluslararası krizlere kadar dayanıklılığını gösterdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğiyle bu süreçleri yönettiğini vurguladı.
Deprem Bölgesi ve Yara Sarma Çalışmaları
Çelik, “Asrın felaketinde kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Büyük bir felaketti. Yaralar sarıldı, sarılmaya devam ediyor” dedi.
AK Parti teşkilatının deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüreceğini belirten Çelik, şehitlikleri ziyaret edeceklerini ve kaybı olan, yaralısı olan aileleri yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.
Gündemde Gazze ve İran
Çelik, Gazze’de İsrail’in saldırılarını ve İran’daki gelişmeleri de değerlendirdi. “Müzakerelerde sonuç alınacak mı, saldırı mı ortaya çıkacak diye bu gündemler gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği, ortaya koyduğu irade, bu şoklar karşısında Türkiye’nin dayanıklılığını bir kez daha gösteriyor” dedi.
Küresel Düzende Türkiye ve Suriye Politikası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küresel düzende ikiyüzlülüğe dikkat çektiğini belirten Çelik, “Küreselciler de ‘Dünya 5’ten büyük’ diyor. Suriye’nin birliğine dönük politika izledik. Suriye teröristlerin değil, Suriyelilerindir” ifadelerini kullandı.
Çelik, Türkiye’nin güvenlik yaklaşımını ise “Terörsüz Türkiye-Terörsüz Bölge ayrılamaz” sözleriyle özetledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

