Sarıgöl’de ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2025 - 20:17, Güncelleme: 22.04.2025 - 12:02 308 kez okundu.
 

Sarıgöl’de ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi

Sarıgöl’de ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi
Sarıgöl Kaymakamlığı ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçede ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi.Sarıgöl Atatürk Kent Meydanında çeşitli dallarda açılan atölye stantlarında ilkokul öğrencileri hünerlerini sergileyerek ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Sarıgöl’de bu yıl ilk kez başlatılan ve her yıl yapılması planlanan ’Becerifest’e Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler stantları ziyaret eden misafirlere açıklamalarda bulundu.Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Becerifest Çocuk Festivaline katılan öğrenciler ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.Geleneksel olacakSarıgöl Atatürk Kent Medyanı’nda 22 Nisan günü ilkokul öğrencilerinin becerilerinin sergilediklerini ifade eden Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "İlçe proje ekibi tarafından organize edilen Becerifest Festivali Çocuk Şenliğinde çeşitli dallarda ilkokul öğrencileri kurulan stantlarda trafik, sağlık, karaoke, Ebru, kil, görsel sanatlar ve geleneksel çocuk oyunları atölyelerinde ilçe halkımıza uygulamalı gösterilerle şenlik havası yaşattı. Bu etkinlik bu yıldan itibaren her yıl yapılarak geleneksel olacaktır." dedi.Stantları ziyaret edenlere günün anısına yaptırılan şapkalar hediye edilirken, vatandaşlar da ilk kez açılan Becerifest sergisini ilgiyle izledi.
Sarıgöl’de ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi
Sarıgöl Kaymakamlığı ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçede ilk kez Becerifest Çocuk Şenliği düzenlendi.
Sarıgöl Atatürk Kent Meydanında çeşitli dallarda açılan atölye stantlarında ilkokul öğrencileri hünerlerini sergileyerek ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Sarıgöl’de bu yıl ilk kez başlatılan ve her yıl yapılması planlanan ’Becerifest’e Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler stantları ziyaret eden misafirlere açıklamalarda bulundu.
Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Becerifest Çocuk Festivaline katılan öğrenciler ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Geleneksel olacak
Sarıgöl Atatürk Kent Medyanı’nda 22 Nisan günü ilkokul öğrencilerinin becerilerinin sergilediklerini ifade eden Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "İlçe proje ekibi tarafından organize edilen Becerifest Festivali Çocuk Şenliğinde çeşitli dallarda ilkokul öğrencileri kurulan stantlarda trafik, sağlık, karaoke, Ebru, kil, görsel sanatlar ve geleneksel çocuk oyunları atölyelerinde ilçe halkımıza uygulamalı gösterilerle şenlik havası yaşattı. Bu etkinlik bu yıldan itibaren her yıl yapılarak geleneksel olacaktır." dedi.
Stantları ziyaret edenlere günün anısına yaptırılan şapkalar hediye edilirken, vatandaşlar da ilk kez açılan Becerifest sergisini ilgiyle izledi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.