Merkezefendi’de Girişimci Kadınlara Destek Günleri başvuruları başladı

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2025 - 21:27, Güncelleme: 21.04.2025 - 12:49 276 kez okundu.
 

Merkezefendi’de Girişimci Kadınlara Destek Günleri başvuruları başladı

Merkezefendi’de Girişimci Kadınlara Destek Günleri başvuruları başladı
Merkezefendi Belediyesi tarafından 9-10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’nde daha önce stant açmamış olan kadın girişimciler için başvurular başladı.İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Daha önce birçok kez düzenlenen ‘’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’ aile bütçelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Daha önce stant açmamış girişimci kadınlar ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde 9-10-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan kontenjanla sınırlı festivalde yer almak isteyen girişimci kadınlar başvurularını 21-22 Nisan tarihlerinde Sanat Merkezi’nden yüz yüze yapabilecek.Başvuru kriterleri Aralık 2024’te el emeği festivalinde al sat ürünü satan kadınların katılmamış olması, hazır ürün satıyor olmak, başvuruya gelirken yanında en az 5 ürün getirmek ve gıda kategorisinde başvuru alınmayacağı belirtildi."Girişimci kadınlarımıza destek oluyoruz"Girişimci kadınlara her zaman destek olacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Kadınlarımızın; mutlu, huzurlu ve sosyal olduğu bir ilçe için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. ‘’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’nde daha önce stant açmamış olan girişimci kadınlarımız için başvurular başladı. Birbirinden keyifli etkinliklerin olduğu festivalimiz ile hem kadınlarımıza destek oluyor hem de bir arada olmalarını sağlayarak sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz" diye konuştu.
Merkezefendi’de Girişimci Kadınlara Destek Günleri başvuruları başladı
Merkezefendi Belediyesi tarafından 9-10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’nde daha önce stant açmamış olan kadın girişimciler için başvurular başladı.

İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Daha önce birçok kez düzenlenen ‘’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’ aile bütçelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Daha önce stant açmamış girişimci kadınlar ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde 9-10-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan kontenjanla sınırlı festivalde yer almak isteyen girişimci kadınlar başvurularını 21-22 Nisan tarihlerinde Sanat Merkezi’nden yüz yüze yapabilecek.

Başvuru kriterleri Aralık 2024’te el emeği festivalinde al sat ürünü satan kadınların katılmamış olması, hazır ürün satıyor olmak, başvuruya gelirken yanında en az 5 ürün getirmek ve gıda kategorisinde başvuru alınmayacağı belirtildi.

"Girişimci kadınlarımıza destek oluyoruz"
Girişimci kadınlara her zaman destek olacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Kadınlarımızın; mutlu, huzurlu ve sosyal olduğu bir ilçe için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. ‘’Girişimci Kadınlara Destek Günleri’nde daha önce stant açmamış olan girişimci kadınlarımız için başvurular başladı. Birbirinden keyifli etkinliklerin olduğu festivalimiz ile hem kadınlarımıza destek oluyor hem de bir arada olmalarını sağlayarak sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz" diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.