TFF 3. Lig ekiplerinden Kütahyaspor, 2025–2026 sezonu öncesi teknik direktörlük görevine İlker Avcıbay’ı getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, Avcıbay ile bir yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

"Yeni Dönem Başlıyor"

Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Aydın, teknik direktörlük görevi için İlker Avcıbay’la anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Aydın, "Kütahyaspor’da yeni dönem başlıyor. Türk futboluna değer katmış bir isim olan İlker Avcıbay ile anlaştık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni sezonda hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Üç Aşamalı Kamp Planı

Yeni sezonun 7 Eylül’de başlayacağını hatırlatan Aydın, hazırlık süreciyle ilgili de bilgi verdi. Takım, üç aşamalı kamp programı uygulayacak. İlk kamp Kütahya’da yapılacak, ardından Kocaeli Kartepe’de ikinci kamp süreci başlayacak. Son etap ise Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

Antrenman Sahası Çoraklaştı: Denizlispor Yardım Bekliyor
Antrenman Sahası Çoraklaştı: Denizlispor Yardım Bekliyor
İçeriği Görüntüle

Kütahyaspor, Avcıbay yönetiminde yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. 3. Lig’de başarı arayan mavi-lacivertli ekip, yeni teknik ekiple birlikte taktiksel ve fiziksel hazırlıklara hız vermeyi planlıyor.

Kaynak: İHA