Temizeller gazetesinin haberine göre yeni atamalarda Yüksel Yıldız ve Sibel Özer'in isimleri öne çıkıyor
İzmir'de eğitim yönetiminde dikkat çeken değişiklikler yaşanıyor. Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tahir Büdün ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır, görevlerinden alındı. Görevden alma kararının ardından gözler yeni atanacak isimlere çevrildi.
Yüksel Yıldız ve Sibel Özer Yeni Adaylar Arasında
Edinilen bilgilere göre, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine daha önce Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Yüksel Yıldız'ın, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise daha önce aynı ilçede vekaleten müdürlük görevinde bulunan Sibel Özer'in atanması bekleniyor.
Yeni Atamaların Etkisi Merak Konusu
İzmir genelinde eğitim politikalarında yeni döneme işaret eden bu görev değişikliklerinin, ilçelerdeki okulların yönetim anlayışına ve projelerine nasıl yansıyacağı ise önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Eğitim camiası, yeni atamaların öğretmenler ve öğrenciler açısından olumlu gelişmelere kapı aralamasını bekliyor.