Survivor All Star'a veda eden isim Bora Edin oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2022 - 00:05, Güncelleme: 26.03.2022 - 00:05 kez okundu.
 

Survivor All Star'a veda eden isim Bora Edin oldu

Survivor All Star 2022’nin 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor’da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem oldu. Hızlandırılmış elemelerin sürdüğü Survivor’da, birleşme partisi öncesinde yapılan son genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Bora Edin oldu. Veda konuşmasıyla duygulandıran Bora Dünyanın sonu değil dedi.
Bugün yapılan haftanın 3. dokunulmazlığını Gönüllüler takımı 2-0 kazandı. Gönüllüler hem erkeklerde hem de kadınlarda Ünlüler'i yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu durumda bugün Ünlüler, 2 kişiyi potaya soktu. Survivor son bölümdeki dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ada konseyinde oylama yapıldı. Ünlülerde performansa göre Merve ve Atakan dokunulmaz oldu. Oylamada isimleri eşit sayıda yazılan Adem ve Bora haftanın 3. ve 4. eleme adayı oldu.BORA EDİN ADAYA VEDA ETTİSurvivor'da birleşme partisi öncesinde toplu sms oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Bora Edin oldu."BENİM İÇİN DÜNYANIN SONU DEĞİL"Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Bora, "Buradaki tüm problemleri burada bırakıyorum çünkü bu benim için bir oyun. Buradan gitmek benim için dünyanın sonu değil. Bir hayatım var, eşim ve bir oğlum var. Buraya çağırdığınız için teşekkür ederim" dedi. Zehra Yaşık Foto galeri editörü Haberler.com - Magazin Survivor All Star, Acun Ilıcalı, Magazin, Haberler
Survivor All Star 2022’nin 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor’da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem oldu. Hızlandırılmış elemelerin sürdüğü Survivor’da, birleşme partisi öncesinde yapılan son genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Bora Edin oldu. Veda konuşmasıyla duygulandıran Bora Dünyanın sonu değil dedi.

Bugün yapılan haftanın 3. dokunulmazlığını Gönüllüler takımı 2-0 kazandı. Gönüllüler hem erkeklerde hem de kadınlarda Ünlüler'i yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu durumda bugün Ünlüler, 2 kişiyi potaya soktu. Survivor son bölümdeki dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ada konseyinde oylama yapıldı. Ünlülerde performansa göre Merve ve Atakan dokunulmaz oldu. Oylamada isimleri eşit sayıda yazılan Adem ve Bora haftanın 3. ve 4. eleme adayı oldu.

BORA EDİN ADAYA VEDA ETTİ

Survivor'da birleşme partisi öncesinde toplu sms oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Bora Edin oldu.

"BENİM İÇİN DÜNYANIN SONU DEĞİL"

Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Bora, "Buradaki tüm problemleri burada bırakıyorum çünkü bu benim için bir oyun. Buradan gitmek benim için dünyanın sonu değil. Bir hayatım var, eşim ve bir oğlum var. Buraya çağırdığınız için teşekkür ederim" dedi.

Zehra Yaşık Foto galeri editörü Haberler.com - Magazin

Survivor All Star, Acun Ilıcalı, Magazin, Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.