Veysel Şahin’den İzmir için 2026 yeni yıl mesajı

SİYASET/POLİTİKA (HABER MERKEZİ ) - | 31.12.2025 - 14:17, Güncelleme: 31.12.2025 - 14:17 514 kez okundu.
 

Veysel Şahin’den İzmir için 2026 yeni yıl mesajı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 2025 yılını değerlendirdi, 2026 yılı için umut ve birlik mesajı verdi
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 2025 yılını değerlendirerek, İzmir’in yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve 2026 yılı için dayanışma, umut ve birlik mesajı verdi.   2025 İzmir’de sorun yılı oldu Şahin, İzmir’in geçtiğimiz yıl susuzluk, çöp sorunları ve Körfez kirliliği gibi ciddi problemlerle karşı karşıya kaldığını belirtti. Yerel yönetimin yetersizliği ve altyapı eksikliklerinin şehrin gündemini olumsuz etkilediğini vurguladı. Türkiye ve dünyaya bakış Başkan Şahin, 2025’in küresel çapta savaşlar, insani krizler ve mazlum coğrafyalardaki dramlarla geçtiğini ifade etti. Türkiye’nin Somali, Ukrayna, Balkanlar, Doğu Türkistan ve Gazze başta olmak üzere insani yardımlarda bulunduğunu ve medeniyet değerlerini savunduğunu söyledi. Terörsüz Türkiye ve milli hedefler Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” hedefini ve Türkiye’nin milli güvenlik, savunma sanayi ve bölgesel etkisini güçlendirme çalışmalarını hatırlattı. Türkiye’nin Türk Yüzyılı vizyonu doğrultusunda lider ülke yolunda ilerlediğini belirtti. İzmir için umut ve birlik çağrısı Yerel yönetimin sorunlarına rağmen gelecekten umutlu olduklarını belirten Şahin, 2026’nın İzmir, Türkiye ve dünya için hayırlı bir yıl olmasını temenni etti. Hemşehrilerinin ve dava arkadaşlarının yeni yılını tebrik ederek birlik ve dayanışma mesajı verdi.
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 2025 yılını değerlendirdi, 2026 yılı için umut ve birlik mesajı verdi

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 2025 yılını değerlendirerek, İzmir’in yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve 2026 yılı için dayanışma, umut ve birlik mesajı verdi.

 

2025 İzmir’de sorun yılı oldu

Şahin, İzmir’in geçtiğimiz yıl susuzluk, çöp sorunları ve Körfez kirliliği gibi ciddi problemlerle karşı karşıya kaldığını belirtti. Yerel yönetimin yetersizliği ve altyapı eksikliklerinin şehrin gündemini olumsuz etkilediğini vurguladı.

Türkiye ve dünyaya bakış

Başkan Şahin, 2025’in küresel çapta savaşlar, insani krizler ve mazlum coğrafyalardaki dramlarla geçtiğini ifade etti. Türkiye’nin Somali, Ukrayna, Balkanlar, Doğu Türkistan ve Gazze başta olmak üzere insani yardımlarda bulunduğunu ve medeniyet değerlerini savunduğunu söyledi.

Terörsüz Türkiye ve milli hedefler

Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” hedefini ve Türkiye’nin milli güvenlik, savunma sanayi ve bölgesel etkisini güçlendirme çalışmalarını hatırlattı. Türkiye’nin Türk Yüzyılı vizyonu doğrultusunda lider ülke yolunda ilerlediğini belirtti.

İzmir için umut ve birlik çağrısı

Yerel yönetimin sorunlarına rağmen gelecekten umutlu olduklarını belirten Şahin, 2026’nın İzmir, Türkiye ve dünya için hayırlı bir yıl olmasını temenni etti. Hemşehrilerinin ve dava arkadaşlarının yeni yılını tebrik ederek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.