Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol takımı coştu

EGE HABERLERİ (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 17.11.2025 - 14:07, Güncelleme: 17.11.2025 - 14:10 876 kez okundu.
 

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol takımı coştu

Turgutlu Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti
Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. grup maçında evinde Türkoğlu Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. Maçın Detayları Turgutlu Belediyespor, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibini 26-24, 25-18 ve 25-20 set sonuçlarıyla mağlup etti. Bu galibiyetle takımın ligdeki toplam galibiyet sayısı 9’a yükseldi. Oyunculardan Teknik Ekibe Jest Karşılaşmanın ardından oyuncular, galibiyeti doğum günü olan Başantrenör Erdal Kurç ve Yardımcı Antrenör Yeliz Boğa’ya armağan etti. Takımın bu jesti, maç sonrası sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Başantrenörün Açıklamaları Başantrenör Erdal Kurç, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuncularımızın gösterdiği konsantrasyon ve kararlılık gurur verici. Bu galibiyetin doğum günümüze denk gelmesi ayrıca anlamlı oldu. Yolumuza aynı disiplinle devam edeceğiz. Tüm oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanından Değerlendirme Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz ise, “Ortaya konan mücadele, motivasyon ve oyun disiplini takdire değer. Bu takım her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Turgutlu’da spora olan ilgi büyüyor ve biz de bu ilginin daha fazla gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Turgutlu Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. grup maçında evinde Türkoğlu Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti.


Maçın Detayları

Turgutlu Belediyespor, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibini 26-24, 25-18 ve 25-20 set sonuçlarıyla mağlup etti. Bu galibiyetle takımın ligdeki toplam galibiyet sayısı 9’a yükseldi.

Oyunculardan Teknik Ekibe Jest

Karşılaşmanın ardından oyuncular, galibiyeti doğum günü olan Başantrenör Erdal Kurç ve Yardımcı Antrenör Yeliz Boğa’ya armağan etti. Takımın bu jesti, maç sonrası sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Başantrenörün Açıklamaları

Başantrenör Erdal Kurç, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuncularımızın gösterdiği konsantrasyon ve kararlılık gurur verici. Bu galibiyetin doğum günümüze denk gelmesi ayrıca anlamlı oldu. Yolumuza aynı disiplinle devam edeceğiz. Tüm oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanından Değerlendirme

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz ise, “Ortaya konan mücadele, motivasyon ve oyun disiplini takdire değer. Bu takım her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Turgutlu’da spora olan ilgi büyüyor ve biz de bu ilginin daha fazla gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.