Sadettin Saran'dan Kararlılık Vurgusu: 'Pes Etme Lüksümüz Yok'

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 18.03.2026 - 11:42, Güncelleme: 18.03.2026 - 11:42 93 kez okundu.
 

Sadettin Saran'dan Kararlılık Vurgusu: 'Pes Etme Lüksümüz Yok'

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Gaziantep FK galibiyetine dair yaptığı konuşmada şampiyonluğa dair konuştu: "Pes etme lüksümüz yok."
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gaziantep FK’yi 4-1 mağlup ederek Karagümrük yenilgisinin ardından oluşan rahatsızlığa sahada yanıt verdi. Karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, "Bizim camiamız bitti denilen yerden her zaman geri dönmüştür. Vazgeçmek yok, vazgeçme şansımız yok" dedi. Mücadele mesajı veren Sadettin Saran, "Pes etme lüksümüz yok. İki kupada sonuna kadar mücadele edeceğiz ve teknik heyetin, futbolcularımızın arkasındayız" ifadelerini kullandı. TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ Taraftara da teşekkür eden Saran, "Bu akşam bu soğuk havada gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah milli aradan sonra taraftarımız bizi çok daha coşkulu bir şekilde destekleyecek" dedi. GERÇEK GÜNDEM
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Gaziantep FK galibiyetine dair yaptığı konuşmada şampiyonluğa dair konuştu: "Pes etme lüksümüz yok."

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gaziantep FK’yi 4-1 mağlup ederek Karagümrük yenilgisinin ardından oluşan rahatsızlığa sahada yanıt verdi. Karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, "Bizim camiamız bitti denilen yerden her zaman geri dönmüştür. Vazgeçmek yok, vazgeçme şansımız yok" dedi.

Mücadele mesajı veren Sadettin Saran, "Pes etme lüksümüz yok. İki kupada sonuna kadar mücadele edeceğiz ve teknik heyetin, futbolcularımızın arkasındayız" ifadelerini kullandı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Taraftara da teşekkür eden Saran, "Bu akşam bu soğuk havada gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah milli aradan sonra taraftarımız bizi çok daha coşkulu bir şekilde destekleyecek" dedi.

GERÇEK GÜNDEM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.