Namık Kemal İlkokulu’ndan Gazze’ye Yardım Etkinliği

EĞİTİM (HABER MERKEZİ ) - | 31.10.2025 - 12:08, Güncelleme: 31.10.2025 - 12:11 313 kez okundu.
 

Namık Kemal İlkokulu’ndan Gazze’ye Yardım Etkinliği

Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, veliler ve öğretmenler Gazze için düzenlenen yardım etkinliğinde el ele verdi. Etkinlik gelirleri Gazze’ye bağışlanacak
Çeşme Namık Kemal İlkokulu’nda, öğrenciler, veliler ve öğretmenler “Gazze için seferber” temalı etkinlikte bir araya gelerek yardım topladı. Elde edilen gelir Gazze’ye bağışlanacak.   Etkinlikte Dayanışma Ruhu Öne Çıktı Etkinlik, Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde okul bahçesinde gerçekleştirildi. Veliler tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu ve katılımcılar hem etkinliğin keyfini yaşadı hem de anlamlı bir yardımlaşma kampanyasına destek verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Etkinlikte Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker de etkinliğe katılarak öğrenci ve velilerle bir araya geldi, çocukların dayanışma ve paylaşma kültürü kazanmasına vurgu yaptı. Çocuklar Farkındalık Yaratıyor Etkinlik boyunca minik öğrenciler, Gazze’deki akranları için yardım toplamanın mutluluğunu yaşadı. Okul idaresi ve Okul Aile Birliği, destek veren herkese teşekkür ederek bu tür etkinliklerin paylaşma bilincini geliştirmede önemli olduğunu belirtti. Birlik ve Beraberlik Mesajı Etkinlik sonunda katılımcılar, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, veliler ve öğretmenler Gazze için düzenlenen yardım etkinliğinde el ele verdi. Etkinlik gelirleri Gazze’ye bağışlanacak

Çeşme Namık Kemal İlkokulu’nda, öğrenciler, veliler ve öğretmenler “ Gazze için seferber” temalı etkinlikte bir araya gelerek yardım topladı. Elde edilen gelir Gazze’ye bağışlanacak.

 

Etkinlikte Dayanışma Ruhu Öne Çıktı

Etkinlik, Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde okul bahçesinde gerçekleştirildi. Veliler tarafından hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu ve katılımcılar hem etkinliğin keyfini yaşadı hem de anlamlı bir yardımlaşma kampanyasına destek verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Etkinlikte

Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker de etkinliğe katılarak öğrenci ve velilerle bir araya geldi, çocukların dayanışma ve paylaşma kültürü kazanmasına vurgu yaptı.

Çocuklar Farkındalık Yaratıyor

Etkinlik boyunca minik öğrenciler, Gazze’deki akranları için yardım toplamanın mutluluğunu yaşadı. Okul idaresi ve Okul Aile Birliği, destek veren herkese teşekkür ederek bu tür etkinliklerin paylaşma bilincini geliştirmede önemli olduğunu belirtti.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Etkinlik sonunda katılımcılar, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.