Mustafa Dalcı’dan Pendikspor yenilgisi yorumu
Mustafa Dalcı’dan Pendikspor yenilgisi yorumu
Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Pendikspor karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyetin ardından en az 1 puanı hak ettiklerini söyledi
Mustafa Dalcı açıklaması, Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Pendikspor’a 2-0 mağlup olan Manisa FK’nın teknik direktörünün maç sonrası değerlendirmelerini içerdi. Dalcı, karşılaşmadan en az bir puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
“Başlangıcı doğru yapamadık”
Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularının mücadele isteğine rağmen ilk bölümde oyuna girmekte zorlandıklarını belirtti.
Dalcı, “Maça çok ciddi hazırlanmıştık ancak başlangıcı doğru yapamadık. İlk yarım saat istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Pendikspor bu bölümde sahada her şeyi doğru yapıyordu” dedi.
“İkinci yarı oyunu kontrol ettik”
Dalcı, ikinci yarıda daha etkili olduklarını ancak skor üretmeyi başaramadıklarını söyledi.
“İkinci yarı istediğimiz oyunu tamamen ortaya koyduk. İki tane net kaçırdığımız pozisyon var. Çok ciddi mücadele verdik. Gole kadar, gol hariç pozisyon vermedik diyebilirim.”
“En az bir puanla ayrılmak istiyorduk”
Teknik direktör, özellikle son bölümlerde yedikleri gollerin kendilerini üzdüğünü vurguladı.
“En azından 1 puanla ayrılmak istiyorduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bir an önce puan ya da puanlar alıp bu durumdan çıkmak istiyoruz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

