Muhittin Böcek’in Oğluna Yakalama Kararı Uygulandı

SİYASET/POLİTİKA 19.08.2025 - 14:38, Güncelleme: 19.08.2025 - 14:38 413 kez okundu.
 

Muhittin Böcek’in Oğluna Yakalama Kararı Uygulandı

Gökhan Böcek, rüşvet soruşturması kapsamında Viyana dönüşü Antalya havalimanında gözaltına alındı. Soruşturma Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kapsıyor
Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, Viyana’dan döndüğü Antalya havalimanında polis tarafından gözaltına alındı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Soruşturma Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen soruşturmada, belediye çalışanları ve yakınları hakkında rüşvet ve irtikap iddiaları bulunuyor. Daha önce Böcek ve eski gelini Z.K. gözaltına alınmış, Böcek tutuklanmış, Z.K. ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştı. Gökhan Böcek’in Yurt Dönüşü ve Gözaltı Gökhan Böcek, bugün Viyana’dan gelen uçakla Antalya’ya ulaştı. Havalimanında polis ekiplerince gözaltına alınan Böcek hakkında daha önce yakalama kararı çıkarılmıştı. Diğer Şüpheliler ve Tutuklamalar Soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Temuçin ile Kent Estetiği Daire Başkanı Tuncay Kaya tutuklanırken, bilgi işlem çalışanı Halil K. adli kontrol ve ev hapsi ile serbest bırakıldı. Böcek’in yurt dışından dönen gelini Zuhal Böcek, mal varlığının aklanması iddiasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı. Diğer şüpheliler ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Gökhan Böcek, rüşvet soruşturması kapsamında Viyana dönüşü Antalya havalimanında gözaltına alındı. Soruşturma Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kapsıyor

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, Viyana’dan döndüğü Antalya havalimanında polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Soruşturma

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen soruşturmada, belediye çalışanları ve yakınları hakkında rüşvet ve irtikap iddiaları bulunuyor. Daha önce Böcek ve eski gelini Z.K. gözaltına alınmış, Böcek tutuklanmış, Z.K. ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

Gökhan Böcek’in Yurt Dönüşü ve Gözaltı

Gökhan Böcek, bugün Viyana’dan gelen uçakla Antalya’ya ulaştı. Havalimanında polis ekiplerince gözaltına alınan Böcek hakkında daha önce yakalama kararı çıkarılmıştı.

Diğer Şüpheliler ve Tutuklamalar

Soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Temuçin ile Kent Estetiği Daire Başkanı Tuncay Kaya tutuklanırken, bilgi işlem çalışanı Halil K. adli kontrol ve ev hapsi ile serbest bırakıldı.
Böcek’in yurt dışından dönen gelini Zuhal Böcek, mal varlığının aklanması iddiasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı. Diğer şüpheliler ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.