Muğla’da "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" hazırlıkları tamamlandı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2025 - 21:47, Güncelleme: 05.11.2025 - 15:14 741 kez okundu.
 

Muğla’da "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" hazırlıkları tamamlandı

Muğla’da "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" hazırlıkları tamamlandı
Muğla’da her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri için kritik bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bu özel günde yapılacak faaliyetler masaya yatırıldı ve önemli kararlar alındı.Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Muğla Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu başkanlık etti. Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon, etkinliklerin sorunsuz ve kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla düzenlendi.Toplantıya ev sahibi olarak Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür ve Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Güller katılım sağladı. Ayrıca, Milli Ağaçlandırma Günü faaliyetlerinde görev alacak ilgili kurum temsilcileri de hazır bulundu.Vali Yardımcısı Cevheroğlu başkanlığındaki bu koordinasyon toplantısında, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Muğla genelinde gerçekleştirilecek fidan dikim alanları, lojistik destekler, güvenlik önlemleri ve vatandaş katılımını teşvik edecek çalışmalarla ilgili detaylı planlamalar yapıldı. Alınan kararlar, Muğla’nın "Daha Yeşil Bir Muğla" hedefine ulaşmasında büyük önem taşıyor.
Muğla’da "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" hazırlıkları tamamlandı
Muğla’da her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri için kritik bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bu özel günde yapılacak faaliyetler masaya yatırıldı ve önemli kararlar alındı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Muğla Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu başkanlık etti. Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon, etkinliklerin sorunsuz ve kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla düzenlendi.

Toplantıya ev sahibi olarak Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür ve Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Güller katılım sağladı. Ayrıca, Milli Ağaçlandırma Günü faaliyetlerinde görev alacak ilgili kurum temsilcileri de hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Cevheroğlu başkanlığındaki bu koordinasyon toplantısında, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Muğla genelinde gerçekleştirilecek fidan dikim alanları, lojistik destekler, güvenlik önlemleri ve vatandaş katılımını teşvik edecek çalışmalarla ilgili detaylı planlamalar yapıldı. Alınan kararlar, Muğla’nın "Daha Yeşil Bir Muğla" hedefine ulaşmasında büyük önem taşıyor.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.