MHP lideri Bahçeli: "Erdoğan günümüzün Süleyman'ıdır"

SİYASET/POLİTİKA (HABER MERKEZİ ) - | 27.12.2025 - 17:34, Güncelleme: 27.12.2025 - 17:34 996 kez okundu.
 

MHP lideri Bahçeli: "Erdoğan günümüzün Süleyman'ıdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hatay’da yaptığı konuşmada Erdoğan’ı günümüzün Süleyman’ı olarak tanımladı ve depremzedelere destek mesajı verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay’da 455 bininci afet konutu kura çekimi ve toplu açılış töreninde konuştu. Bahçeli, depremde hayatını kaybedenleri anarak Erdoğan’ı “günümüzün Süleyman’ı” olarak nitelendirdi. Hatay yeniden inşa ediliyor Törende konuşan Bahçeli, Hatay’ın 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından yeniden ayağa kalktığını vurguladı. “Takdir ve hayranlıkla görüyorum ki, Hatay küllerinden yeniden doğmuş, baştan başa ihya seferberliğiyle ayağa kalkmıştır” dedi. Bahçeli, 11 il ve 113 ilçede yaklaşık 14 milyon kişinin depremin etkisiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Felaketlerden ders çıkarmak MHP lideri, deprem felaketlerinden rant devşirmenin ahlaki olmadığını belirterek, devlet ve millet dayanışmasının önemini vurguladı. “Asrın inşasında emek veren herkese teşekkür ediyorum. Deprem bölgesinin yeniden inşası tarihi bir başarıdır” dedi. Erdoğan günümüzün Süleyman’ı Bahçeli, konuşmasında Mehmet Âkif’in dizelerini hatırlatarak, “Hamdolsun Türk milletine; ne Süleyman biter ne de Sinan biter. Günümüzün Süleyman’ı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Günümüzün Sinan’ı ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’dur” ifadelerini kullandı. Birlik ve kardeşlik mesajı Bahçeli, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı: “Ayrımız, gayrımız yoktur. Biriz, beraberiz; hep birlikte Türkiye’yiz. Dağılırsak yem oluruz. Birlikte güçlüyüz” dedi. Ayrıca bölgesel barış ve huzurun önemine değinerek, tüm vatandaşların köken, dil ve mezhep farkı gözetmeksizin birleşmesi gerektiğini ifade etti.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Hatay’da yaptığı konuşmada Erdoğan’ı günümüzün Süleyman’ı olarak tanımladı ve depremzedelere destek mesajı verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay’da 455 bininci afet konutu kura çekimi ve toplu açılış töreninde konuştu. Bahçeli, depremde hayatını kaybedenleri anarak Erdoğan’ı “günümüzün Süleyman’ı” olarak nitelendirdi.

Hatay yeniden inşa ediliyor

Törende konuşan Bahçeli, Hatay’ın 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından yeniden ayağa kalktığını vurguladı. “Takdir ve hayranlıkla görüyorum ki, Hatay küllerinden yeniden doğmuş, baştan başa ihya seferberliğiyle ayağa kalkmıştır” dedi.

Bahçeli, 11 il ve 113 ilçede yaklaşık 14 milyon kişinin depremin etkisiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Felaketlerden ders çıkarmak

MHP lideri, deprem felaketlerinden rant devşirmenin ahlaki olmadığını belirterek, devlet ve millet dayanışmasının önemini vurguladı. “Asrın inşasında emek veren herkese teşekkür ediyorum. Deprem bölgesinin yeniden inşası tarihi bir başarıdır” dedi.

Erdoğan günümüzün Süleyman’ı

Bahçeli, konuşmasında Mehmet Âkif’in dizelerini hatırlatarak, “Hamdolsun Türk milletine; ne Süleyman biter ne de Sinan biter. Günümüzün Süleyman’ı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Günümüzün Sinan’ı ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’dur” ifadelerini kullandı.

Birlik ve kardeşlik mesajı

Bahçeli, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı: “Ayrımız, gayrımız yoktur. Biriz, beraberiz; hep birlikte Türkiye’yiz. Dağılırsak yem oluruz. Birlikte güçlüyüz” dedi. Ayrıca bölgesel barış ve huzurun önemine değinerek, tüm vatandaşların köken, dil ve mezhep farkı gözetmeksizin birleşmesi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.