Marmaris limanına iki dev yolcu gemisi yanaştı

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2025 - 12:05, Güncelleme: 26.08.2025 - 12:05 144 kez okundu.
 

Marmaris limanına iki dev yolcu gemisi yanaştı

Marmaris’e gelen Club Med 2 ve Azamara Pursuit gemileri, yüzlerce yolcusu ile ilçeyi hareketlendirdi, turizme can suyu oldu
Muğla’nın Marmaris ilçesi, Marmaris Gümrüklü Limanı’nda iki büyük yolcu gemisini ağırladı. Fransa ve Malta bayraklı gemiler, yüzlerce yolcusu ile ilçede turizm ve ticarete katkı sağladı. İki büyük gemi Marmaris’te demir attı Sabah saatlerinde Fransa bayraklı Club Med 2 gemisi, 258 yolcu ve 211 mürettebatıyla Marmaris’e giriş yaptı. Çoğunluğu Fransız yolculardan oluşan gemi, Antalya’nın Kaş ilçesinden gelerek akşam saat 18.00’de Yunanistan’ın Santorini Limanı’na hareket edecek. Aynı sabah Bodrum’dan gelen Malta bayraklı Azamara Pursuit ise 670 yolcu ve 393 mürettebat ile ilçeye uğradı. Çoğunluğu Amerikalı olan yolcular, akşam saatlerinde Kos’a doğru yola çıkacak. Yolcular ilçeye hareketlilik kattı Gemilerden inen yolcuların bir kısmı düzenlenen turlarla Marmaris’in doğal güzelliklerini keşfederken, bazıları çarşı merkezinde alışveriş yaparak esnafa katkı sağladı. Turizm ve ekonomi için önemi Marmaris Limanı’na uğrayan büyük yolcu gemileri, özellikle yaz aylarında ilçenin turizm ve yerel ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Limana demir atan gemiler, restoranlar, oteller ve yerel işletmeler için hareketlilik yaratıyor.
Marmaris’e gelen Club Med 2 ve Azamara Pursuit gemileri, yüzlerce yolcusu ile ilçeyi hareketlendirdi, turizme can suyu oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesi, Marmaris Gümrüklü Limanı’nda iki büyük yolcu gemisini ağırladı. Fransa ve Malta bayraklı gemiler, yüzlerce yolcusu ile ilçede turizm ve ticarete katkı sağladı.


İki büyük gemi Marmaris’te demir attı

Sabah saatlerinde Fransa bayraklı Club Med 2 gemisi, 258 yolcu ve 211 mürettebatıyla Marmaris’e giriş yaptı. Çoğunluğu Fransız yolculardan oluşan gemi, Antalya’nın Kaş ilçesinden gelerek akşam saat 18.00’de Yunanistan’ın Santorini Limanı’na hareket edecek.

Aynı sabah Bodrum’dan gelen Malta bayraklı Azamara Pursuit ise 670 yolcu ve 393 mürettebat ile ilçeye uğradı. Çoğunluğu Amerikalı olan yolcular, akşam saatlerinde Kos’a doğru yola çıkacak.

Yolcular ilçeye hareketlilik kattı

Gemilerden inen yolcuların bir kısmı düzenlenen turlarla Marmaris’in doğal güzelliklerini keşfederken, bazıları çarşı merkezinde alışveriş yaparak esnafa katkı sağladı.

Turizm ve ekonomi için önemi

Marmaris Limanı’na uğrayan büyük yolcu gemileri, özellikle yaz aylarında ilçenin turizm ve yerel ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Limana demir atan gemiler, restoranlar, oteller ve yerel işletmeler için hareketlilik yaratıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.