Kırçiçeği’ne Çin’den Lezzet Yolculuğu

İZMİR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 09.11.2025 - 13:02, Güncelleme: 09.11.2025 - 13:02 227 kez okundu.
 

Kırçiçeği’ne Çin’den Lezzet Yolculuğu

Çin’in önde gelen turizm profesyonelleri, Trip.com ve Venüs Turizm iş birliğiyle Çeşme’ye gelerek Kırçiçeği’nde Ege mutfağının emsalsiz lezzetlerini deneyimledi
Dünyanın önde gelen turizm pazarlarından biri olan Çin’den gelen 500 turizm profesyoneli, Trip.com ve Venüs Turizm iş birliğiyle Çeşme’ye gelerek Kırçiçeği’nde Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimledi. 8 bin kilometre yol kateden Çinli misafirler, pidelerden çorbalara, kebaplardan tatlılara kadar tüm lezzetleri büyük bir ilgiyle keşfetti. Kırçiçeği’ndeki Ege Sofrası Venüs Turizm Müdürü Müşerref Çapın, üç ayrı grup halinde gelen 500 kişiyi ağırladıklarını belirterek, “Kırçiçeği’nde Ege mutfağını tanıtmak, misafirlerimiz için turun en keyifli kısmı oldu” dedi. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem İpbaş Bağış da Çinli heyetin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu toprakların emeğiyle, bereketiyle yoğrulan lezzetleri dünyayla buluşturmak bizim için büyük bir gurur. Misafirlerimiz pidemizden çorbalara, kebaplarımızdan tatlılara kadar her detayı fotoğrafladı ve lezzetlerimizin hikâyesini merakla dinledi” ifadelerini kullandı. Bağış, Kırçiçeği’nin 40 yıllık deneyimiyle “Ege’nin misafirperverliğini dünyaya taşıyan bir marka” olduğunu da vurguladı. Çinli Misafirlerden Tam Not Gruba eşlik eden Çinli tur lideri Chen Liuying ise, “Yemekler kadar güler yüz de etkileyici. Kırçiçeği’nin sıcak atmosferine bayıldık” diyerek etkinliği övdü.
Çin’in önde gelen turizm profesyonelleri, Trip.com ve Venüs Turizm iş birliğiyle Çeşme’ye gelerek Kırçiçeği’nde Ege mutfağının emsalsiz lezzetlerini deneyimledi

Dünyanın önde gelen turizm pazarlarından biri olan Çin’den gelen 500 turizm profesyoneli, Trip.com ve Venüs Turizm iş birliğiyle Çeşme’ye gelerek Kırçiçeği’nde Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimledi. 8 bin kilometre yol kateden Çinli misafirler, pidelerden çorbalara, kebaplardan tatlılara kadar tüm lezzetleri büyük bir ilgiyle keşfetti.

Kırçiçeği’ndeki Ege Sofrası

Venüs Turizm Müdürü Müşerref Çapın, üç ayrı grup halinde gelen 500 kişiyi ağırladıklarını belirterek, “Kırçiçeği’nde Ege mutfağını tanıtmak, misafirlerimiz için turun en keyifli kısmı oldu” dedi.

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem İpbaş Bağış da Çinli heyetin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu toprakların emeğiyle, bereketiyle yoğrulan lezzetleri dünyayla buluşturmak bizim için büyük bir gurur. Misafirlerimiz pidemizden çorbalara, kebaplarımızdan tatlılara kadar her detayı fotoğrafladı ve lezzetlerimizin hikâyesini merakla dinledi” ifadelerini kullandı.

Bağış, Kırçiçeği’nin 40 yıllık deneyimiyle “Ege’nin misafirperverliğini dünyaya taşıyan bir marka” olduğunu da vurguladı.

Çinli Misafirlerden Tam Not

Gruba eşlik eden Çinli tur lideri Chen Liuying ise, “Yemekler kadar güler yüz de etkileyici. Kırçiçeği’nin sıcak atmosferine bayıldık” diyerek etkinliği övdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.