Karşıyaka’da Basatemür’den şampiyonluk mesajı
Karşıyaka’da Basatemür’den şampiyonluk mesajı
TFF 3. Lig 4. Grup’ta yoluna yenilgisiz devam eden Karşıyaka’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, şampiyonluk hedeflerini ve devre arası planlarını paylaştı.
Karşıyaka Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, takımının performansını değerlendirdi, şampiyonluk hedeflerini açıkladı ve devre arası transfer planlarına dair bilgi verdi.
Yeni başlangıç ve genç kadro
Basatemür, Karşıyaka’nın mevcut durumunu değerlendirerek, "Hedefi ve amacı olan oyuncuları buraya getirdik. Öncelikle bir yapı değişikliğine ihtiyaç vardı. Genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Taraftarlarımız ve yönetimimiz büyük destek verdi" dedi.
Skor ve disiplinin önemi
Deneyimli teknik direktör, "Oyun ve skor birlikte olunca, camiada bir canlanma yaşandı. Ancak henüz ligin üçte birini bile bitirmedik. Ayaklarımız yere basarak maç maç ilerlemeliyiz. Havaya girmemeliyiz; genç oyuncularda motivasyon dalgalanması olabilir" ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk hedefi
Basatemür, şampiyonlukla ilgili olarak, "İnşallah bu büyük camianın güzel günleri bize nasip olur. Yönetimimiz ve taraftarlarımızın desteğiyle bir bütünlük oluştu. Bu sistem ve düzen mutlaka kulübümüzü başarıya götürecektir" dedi.
Devre arası transfer planları
Takımda eksik gördükleri alanlara değinen Basatemür, "Gol bulma konusunda problemlerimiz var. Devre arasında skoru artıracak bir veya iki takviye yapacağız. Çok fazla transfer yapma taraftarı değiliz, eksik bölgeleri belirleyip ona göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
