İzmir’de Çocuklar Atatürk ve Cumhuriyet Sevgisini Gösterdi
İzmir’de Çocuklar Atatürk ve Cumhuriyet Sevgisini Gösterdi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri öğrencileri, Cumhuriyet ve Atatürk sevgilerini resimlerle anlattı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri öğrencileri, Kültürpark Atlas Pavyonu’nda düzenlenen sergide Cumhuriyet ve Atatürk sevgilerini resimlerle anlattı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde ise “10 Kasım” sergisi ziyarete açılacak.
Cumhuriyet Coşkusu Küçük Ellerle Anlatıldı
Çocukların yaptığı resimlerde Atatürk portreleri, renkli çiçekler, bayraklar ve gökkuşaklarıyla Cumhuriyet coşkusu anlatıldı. Sergiyi ziyaret edenler, küçüklerin eserlerini büyük bir beğeniyle inceledi.
Sergi Atlas Pavyonu’nda Ziyarete Açıldı
“Cumhuriyet” sergisi, Kültürpark Atlas Pavyonu’nda Refik Anadol’un “Şifanın Algısı” ve “Makine Rüyaları: Ege” sergileri ile birlikte alanın girişinde sergilendi. 10 Kasım’dan itibaren çocukların “10 Kasım” temalı eserleri de aynı alanda ziyaret edilebilecek.
Yuvamız İzmir Çocukları Gezerek Öğreniyor
Yuvamız İzmir öğrencileri, yıl boyunca Halk Ekmek Fabrikası, Meslek Fabrikası, Buz Pisti ve Pako Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü gibi belediye tesislerini ziyaret ederek deneyim kazanıyor. Atlas Pavyonu’ndaki sergi gezisi de çocukların bilgi ve gözlem yeteneklerini geliştirmeye katkı sağladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
