İZKİTAP 2025’te Hasoğlu’ndan Mizah Dolu Gösteri

İZMİR (HABER MERKEZİ ) - | 20.10.2025 - 16:46, Güncelleme: 20.10.2025 - 16:46 270 kez okundu.
 

İZKİTAP 2025’te Hasoğlu’ndan Mizah Dolu Gösteri

İZKİTAP 2025’te sahne alan Tahsin Hasoğlu, komik hikâyeleri ve enerjik performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı
İZKİTAP – 6. İzmir Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde sahne alan komedyen Tahsin Hasoğlu, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Yağmura rağmen fuar alanını dolduran kitapseverler, Hasoğlu’nun enerjik performansını ilgiyle takip etti.   Tahsin Hasoğlu’ndan Tek Kişilik Gösteri Sosyal medyada paylaştığı skeçlerle kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Tahsin Hasoğlu, BKM Mutfak çatısı altında yaptığı tek kişilik gösteriyle İZKİTAP’ta sahne aldı. İzmir Sanat’ta gerçekleşen gösteride, Hasoğlu sahnedeki enerjisi ve esprili anlatımıyla dikkat çekti. İzleyicilerle Sıcak Diyaloglar Hasoğlu, gösteriye gelirken fuar alanını gezip ziyaretçilerle sohbet etti. “Bizans Oyunları” filmindeki deneyimlerini ve günlük yaşam hikâyelerini mizahi bir dille anlatması izleyicilerden büyük alkış aldı. Gösterinin Konuları ve İlgi Çeken Anlar Kadın-erkek ilişkilerinden aile dinamiklerine ve sinemadaki oyunculuk deneyimlerine kadar pek çok konuyu işleyen Hasoğlu, sahnedeki performansıyla izleyicileri güldürdü. Ziyaretçiler, fuarın kitap stantlarını gezip sevdikleri yazarlardan imza almayı da ihmal etmedi. İZKİTAP 2025 Devam Ediyor İzmir Kitap Fuarı, 26 Ekim’e kadar yayınevlerini, sahafları ve edebiyat dünyasının değerli isimlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam edecek.
İZKİTAP 2025’te sahne alan Tahsin Hasoğlu, komik hikâyeleri ve enerjik performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı

İZKİTAP – 6. İzmir Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde sahne alan komedyen Tahsin Hasoğlu, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Yağmura rağmen fuar alanını dolduran kitapseverler, Hasoğlu’nun enerjik performansını ilgiyle takip etti.

 

Tahsin Hasoğlu’ndan Tek Kişilik Gösteri

Sosyal medyada paylaştığı skeçlerle kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Tahsin Hasoğlu, BKM Mutfak çatısı altında yaptığı tek kişilik gösteriyle İZKİTAP’ta sahne aldı. İzmir Sanat’ta gerçekleşen gösteride, Hasoğlu sahnedeki enerjisi ve esprili anlatımıyla dikkat çekti.

İzleyicilerle Sıcak Diyaloglar

Hasoğlu, gösteriye gelirken fuar alanını gezip ziyaretçilerle sohbet etti. “Bizans Oyunları” filmindeki deneyimlerini ve günlük yaşam hikâyelerini mizahi bir dille anlatması izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gösterinin Konuları ve İlgi Çeken Anlar

Kadın-erkek ilişkilerinden aile dinamiklerine ve sinemadaki oyunculuk deneyimlerine kadar pek çok konuyu işleyen Hasoğlu, sahnedeki performansıyla izleyicileri güldürdü. Ziyaretçiler, fuarın kitap stantlarını gezip sevdikleri yazarlardan imza almayı da ihmal etmedi.

İZKİTAP 2025 Devam Ediyor

İzmir Kitap Fuarı, 26 Ekim’e kadar yayınevlerini, sahafları ve edebiyat dünyasının değerli isimlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.