İAOSB Heyeti Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

İZMİR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 01.12.2025 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2025 - 16:37 573 kez okundu.
 

İAOSB Heyeti Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, genişleme alanı süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı ziyaret etti
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) yönetimi, genişleme alanı sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı ziyaret etti. Görüşmede sürecin olumlu ilerlediği belirtildi ve misafirperverlik için teşekkür edildi. Genişleme Alanı Süreci Görüşüldü İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, Bölge Müdürü Engin Bişar ve sanayicilerden Bayram Bayraktar’dan oluşan heyet, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede Kurmay Başkanı Korgeneral Ergin Dinç, Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Tümgeneral Ahmet Hamdi Ataç ve Lojistik Başkanı Tuğgeneral Kubilay Koşucu da hazır bulundu. Teknik ve İdari Değerlendirmeler Toplantıda, İAOSB’nin üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen genişleme alanı süreci detaylı şekilde ele alındı. Bölgeye çevre dostu, yüksek teknoloji odaklı ve katma değeri yüksek tesisler kazandırılması planlanıyor. Bacassız sanayi kapsamında üretim faaliyetlerinin bölgeye önemli katkılar sunacağı vurgulandı. İş Birliği ve Teşekkür Heyet, sürecin yapıcı iş birliği ile ilerlediğini ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. Kurumlar arası uyum ve iş birliğinin stratejik önemine dikkat çekildi.
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, genişleme alanı süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı ziyaret etti

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) yönetimi, genişleme alanı sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nı ziyaret etti. Görüşmede sürecin olumlu ilerlediği belirtildi ve misafirperverlik için teşekkür edildi.

Genişleme Alanı Süreci Görüşüldü

İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, Bölge Müdürü Engin Bişar ve sanayicilerden Bayram Bayraktar’dan oluşan heyet, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede Kurmay Başkanı Korgeneral Ergin Dinç, Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Tümgeneral Ahmet Hamdi Ataç ve Lojistik Başkanı Tuğgeneral Kubilay Koşucu da hazır bulundu.

Teknik ve İdari Değerlendirmeler

Toplantıda, İAOSB’nin üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen genişleme alanı süreci detaylı şekilde ele alındı. Bölgeye çevre dostu, yüksek teknoloji odaklı ve katma değeri yüksek tesisler kazandırılması planlanıyor. Bacassız sanayi kapsamında üretim faaliyetlerinin bölgeye önemli katkılar sunacağı vurgulandı.

İş Birliği ve Teşekkür

Heyet, sürecin yapıcı iş birliği ile ilerlediğini ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. Kurumlar arası uyum ve iş birliğinin stratejik önemine dikkat çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.