Göztepe, ilk iç saha maçında taraftarını sevindirdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2025 - 12:28, Güncelleme: 17.08.2025 - 12:31 210 kez okundu.
 

Göztepe, ilk iç saha maçında taraftarını sevindirdi

Göztepe, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak ilk iç saha maçında taraftarlarını memnun etti. Serbest oyun ve mücadele öne çıktı
Trendyol Süper Lig’de Göztepe, 2025-2026 sezonunun ilk iç saha maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. İzmir ekibi, sahada sergilediği mücadele ve oyunla taraftarlarından tam not aldı. 61. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen alınan 1 puan, takımın yenilgisiz ilerleyişini sürdürmesine yetti. Ligde yenilgisiz başlangıç Göztepe, sezonun ilk iki haftasında topladığı 4 puanla dikkat çekiyor. İlk haftada Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, ikinci haftada Fenerbahçe karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki maç, hem takım hem de taraftar açısından moral verici geçti. Taraftar desteği ve Mourinho’nun yorumu Göztepe taraftarları maç sonunda oyuncularını tribüne çağırarak desteklerini gösterdi. Sosyal medyada da takımın performansı büyük beğeni topladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Duvar gibi savunma yaptılar. Orta saha oyuncuları her top için mücadele etti. Böyle bir takıma karşı oynamak her zaman zor oluyor” ifadelerini kullandı. Kaleci Lis, kritik kurtarışıyla öne çıktı Geçen sezon eleştirilerin odağında olan kaleci Mateusz Lis, Fenerbahçe maçında 90+4. dakikada kurtardığı penaltı ile taraftarın güvenini yeniden kazandı. Polonyalı file bekçisi, ligin ilk iki maçında kalesini gole kapatarak takımın savunmadaki güvenini artırdı.
Göztepe, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak ilk iç saha maçında taraftarlarını memnun etti. Serbest oyun ve mücadele öne çıktı

Trendyol Süper Lig’de Göztepe, 2025-2026 sezonunun ilk iç saha maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. İzmir ekibi, sahada sergilediği mücadele ve oyunla taraftarlarından tam not aldı. 61. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen alınan 1 puan, takımın yenilgisiz ilerleyişini sürdürmesine yetti.

Ligde yenilgisiz başlangıç

Göztepe, sezonun ilk iki haftasında topladığı 4 puanla dikkat çekiyor. İlk haftada Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, ikinci haftada Fenerbahçe karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki maç, hem takım hem de taraftar açısından moral verici geçti.

Taraftar desteği ve Mourinho’nun yorumu

Göztepe taraftarları maç sonunda oyuncularını tribüne çağırarak desteklerini gösterdi. Sosyal medyada da takımın performansı büyük beğeni topladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Duvar gibi savunma yaptılar. Orta saha oyuncuları her top için mücadele etti. Böyle bir takıma karşı oynamak her zaman zor oluyor” ifadelerini kullandı.

Kaleci Lis, kritik kurtarışıyla öne çıktı

Geçen sezon eleştirilerin odağında olan kaleci Mateusz Lis, Fenerbahçe maçında 90+4. dakikada kurtardığı penaltı ile taraftarın güvenini yeniden kazandı. Polonyalı file bekçisi, ligin ilk iki maçında kalesini gole kapatarak takımın savunmadaki güvenini artırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.