Galatasaray yönetiminden Erden Timur’a moral ziyareti
Galatasaray yönetiminden Erden Timur’a moral ziyareti
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kulüp yöneticileri, Metris Cezaevi’nde Erden Timur’u ziyaret ederek yaklaşık bir saatlik görüşme yaptı
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve kulüp yöneticileri, Metris Cezaevi’nde Erden Timur’u ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin samimi bir atmosferde gerçekleştiği öğrenildi.
Metris Cezaevi’nde dikkat çeken ziyaret
Edinilen bilgilere göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e ziyarette Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, Genel Sekreter Eray Yazgan ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da eşlik etti. Galatasaray heyeti, Erden Timur ile Metris Cezaevi’nde bir araya geldi.
Görüşme yaklaşık bir saat sürdü
Kulüp kaynaklarından alınan bilgilere göre Başkan Özbek ile Erden Timur arasında gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, ziyaretin moral ve destek amacı taşıdığı ifade edildi.
Yeni ziyaretlerin planlandığı öğrenildi
Galatasaray yönetiminden başka isimlerin de önümüzdeki günlerde Erden Timur’u ziyaret etmeye hazırlandığı belirtildi. Kulüp içinden gelen bilgiler, ziyaretlerin süreceği yönünde.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

