Galatasaray, Okan Buruk’la yeni sözleşme için gün sayıyor

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 13.10.2025 - 17:33, Güncelleme: 13.10.2025 - 17:54 335 kez okundu.
 

Galatasaray, Okan Buruk’la yeni sözleşme için gün sayıyor

Galatasaray, Okan Buruk’la 2028’e kadar sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Başkan Özbek görüşmeleri bizzat yürütüyor ve doğum gününde açıklanabilir
Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek teknik direktör Okan Buruk’la 2028’e kadar anlaşmayı planlıyor. Başkan Dursun Özbek, görüşmeleri bizzat yürütüyor ve resmi imzanın Buruk’un doğum gününde atılması bekleniyor. Başkan Özbek Görüşmeleri Bizzat Yürütüyor Kulüp yönetiminden edinilen bilgilere göre, Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk’la yapılacak sözleşme uzatma görüşmelerini bizzat yürütüyor. Görüşmelerde maaş konusunda önemli bir artış üzerinde anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Başkan Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçim sonrası görev süresini 2028’e kadar uzatmayı planlıyor ve Buruk’un sözleşmesini de aynı tarihe kadar uzatmayı hedefliyor. Doğum Gününde İmzaya Hazırlık Kulüp kaynaklarına göre, tüm detaylarda anlaşma sağlanırsa, Buruk’un 51. yaşını kutlayacağı 19 Ekim’de resmi imzanın atılması planlanıyor. Bu tarih, sembolik bir anlam taşıması için özellikle seçildi. Avrupa Kulüplerinin Radarında Galatasaray yönetimi, sözleşme sürecini hızlandırmasının en önemli nedenlerinden birinin Buruk’a olan Avrupa kulüplerinin ilgisi olduğunu belirtiyor. Başta Serie A ekibi Lazio olmak üzere birçok kulüp, Buruk’u yakından takip ediyor. Yönetim, sezon sonunu beklemeden süreci sonuçlandırmak istiyor. Başarılarla Dolu Bir Dönem Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon Süper Lig ve Avrupa’da çıktığı 10 maçta 8 galibiyet elde etti. Teknik direktör, takım üzerindeki etkisi ve taraftarla kurduğu güçlü bağ sayesinde camia içinde büyük takdir topluyor.
Galatasaray, Okan Buruk’la 2028’e kadar sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Başkan Özbek görüşmeleri bizzat yürütüyor ve doğum gününde açıklanabilir

Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek teknik direktör Okan Buruk’la 2028’e kadar anlaşmayı planlıyor. Başkan Dursun Özbek, görüşmeleri bizzat yürütüyor ve resmi imzanın Buruk’un doğum gününde atılması bekleniyor.

Başkan Özbek Görüşmeleri Bizzat Yürütüyor

Kulüp yönetiminden edinilen bilgilere göre, Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk’la yapılacak sözleşme uzatma görüşmelerini bizzat yürütüyor. Görüşmelerde maaş konusunda önemli bir artış üzerinde anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

Başkan Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçim sonrası görev süresini 2028’e kadar uzatmayı planlıyor ve Buruk’un sözleşmesini de aynı tarihe kadar uzatmayı hedefliyor.

Doğum Gününde İmzaya Hazırlık

Kulüp kaynaklarına göre, tüm detaylarda anlaşma sağlanırsa, Buruk’un 51. yaşını kutlayacağı 19 Ekim’de resmi imzanın atılması planlanıyor. Bu tarih, sembolik bir anlam taşıması için özellikle seçildi.

Avrupa Kulüplerinin Radarında

Galatasaray yönetimi, sözleşme sürecini hızlandırmasının en önemli nedenlerinden birinin Buruk’a olan Avrupa kulüplerinin ilgisi olduğunu belirtiyor. Başta Serie A ekibi Lazio olmak üzere birçok kulüp, Buruk’u yakından takip ediyor. Yönetim, sezon sonunu beklemeden süreci sonuçlandırmak istiyor.

Başarılarla Dolu Bir Dönem

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon Süper Lig ve Avrupa’da çıktığı 10 maçta 8 galibiyet elde etti. Teknik direktör, takım üzerindeki etkisi ve taraftarla kurduğu güçlü bağ sayesinde camia içinde büyük takdir topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.