Galatasaray, Köhn transferinde Alman kulübüyle görüşüyor
Galatasaray, Köhn transferinde Alman kulübüyle görüşüyor
Derrick Köhn için Union Berlin resmi teklif yaptı. Galatasaray, transfer bedeli 5 milyon Euro ve sonraki satış payı üzerinden anlaşma yapmayı planlıyor
Galatasaray’dan ayrılması beklenen Derrick Köhn için Union Berlin resmi teklif yaptı. Kulüpler, 5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay üzerinden anlaşma sağlamayı planlıyor.
Resmi teklif geldi
Galatasaray’ın yollarını ayırmayı planladığı sol bek Derrick Köhn’e Almanya’dan ikinci resmi teklif geldi. Werder Bremen’den sonra Union Berlin de 26 yaşındaki oyuncu için harekete geçti.
Transfer detayları
Ertan Süzgün’ün haberine göre transferin bedeli 5 milyon Euro olarak belirlenirken, sonraki satıştan yüzde 20 pay üzerinden de görüşmeler devam ediyor. Transferin son detaylarının tamamlanmasının ardından Derrick Köhn’ün yarın Berlin’e gitmesi planlanıyor.
Geçen sezon performansı
Köhn, geçen sezonu kiralık olarak Werder Bremen’de geçirdi. Alman ekibinde 30 maçta forma giyen futbolcu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.