Galatasaray, Ajax Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
Galatasaray, Ajax Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Ajax ile yapacağı maç öncesi son antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde tamamladı
Galatasaray Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’ndeki Ajax karşılaşması öncesi son hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, dinamik ısınma, pas çalışmaları ve taktik çalışma ile sürdü.
Son Antrenman Ayrıntıları
Galatasaray, Ajax maçı öncesinde yaptığı antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Ardından iki grup halinde 8’e 2 pas çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışmaları ile karşılaşma için hazırlıklar tamamlandı.
Maç Detayları
Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, yarın TSİ 23.00’te Ajax’a deplasmanda konuk olacak. Maçta her iki takımın da sahaya güçlü bir kadro ile çıkması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
