Fethiye’de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2025 - 23:07, Güncelleme: 22.10.2025 - 20:03 528 kez okundu.
 

Fethiye’de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Fethiye’de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi
Muğla’nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 2 şüpheli ile şüphelilere yardım ettiği belirlenen 3 kişi adliyeye sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kentte uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’ndeki bir apartmana operasyon düzenleyen ekiplere, şüpheliler tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru ayağından yaralandı. Şüphelilerden biri polis ekibi tarafından yakalandı. Apartmana kaçan ve gizlenen silahlı diğer şüphelinin yakalanması için bölgeye Polis Özel Harekat (PÖH) timi sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonun ardından diğer şüpheli de etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.Şüpheli A.K’nin 20 yıl, V.A’nın ise 27 yıl 4 ay 7 gün "kasten öldürme" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. İki şüphelinin ifadeleri ve teknik takip sonucu şüphelilere yardım ettiği belirlenen 3 kişi daha yakalandı.Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Diğer yandan olayda ayağından yaralanan polis memurunun taburcu edildiği belirtildi.
Fethiye’de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi
Muğla’nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 2 şüpheli ile şüphelilere yardım ettiği belirlenen 3 kişi adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kentte uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’ndeki bir apartmana operasyon düzenleyen ekiplere, şüpheliler tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru ayağından yaralandı. Şüphelilerden biri polis ekibi tarafından yakalandı. Apartmana kaçan ve gizlenen silahlı diğer şüphelinin yakalanması için bölgeye Polis Özel Harekat (PÖH) timi sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren operasyonun ardından diğer şüpheli de etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Şüpheli A.K’nin 20 yıl, V.A’nın ise 27 yıl 4 ay 7 gün "kasten öldürme" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. İki şüphelinin ifadeleri ve teknik takip sonucu şüphelilere yardım ettiği belirlenen 3 kişi daha yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Diğer yandan olayda ayağından yaralanan polis memurunun taburcu edildiği belirtildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.