Ekrem Memnun, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalar yaptı
Ekrem Memnun, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalar yaptı
Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Çağdaş Faktoring, deplasmanda Beşiktaş BOA’yı mağlup ederek ligde 2’de 2 yaptı
Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring, deplasmanda Beşiktaş BOA’yı 75-67 mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı. Maç sonrası başantrenör Ekrem Memnun önemli açıklamalarda bulundu.
Maçın Özeti
Galatasaray Çağdaş Faktoring maça Teja Oblak, Kamiah Smalls, Sehernaz Çidal, Elif Bayram ve Dorka Juhasz beşiyle başladı. İlk çeyrekte Beşiktaş BOA 26-17 öne geçti. İkinci çeyrekte takım, hücumda etkili olarak soyunma odasına 41-40 önde girdi. Üçüncü çeyrekte Kamiah Smalls, Elizabeth Williams ve Gökşen Fitik’in sayılarıyla fark 7 sayıya çıktı. Son çeyrekte üstünlüğünü artıran Galatasaray Çağdaş Faktoring, maçı 75-67 kazanarak 2’de 2 yaptı.
Ekrem Memnun’un Açıklamaları
Başantrenör Ekrem Memnun, deplasmandaki derbi galibiyetini değerlendirdi:
“Deplasmanda derbi kazanmak bizim için çok iyi; bu, takımın özgüveninin gelişmesi açısından da çok önemli. Beşiktaş çok iyi ve potansiyelli bir takım, zaten maçın çok zor olacağını biliyorduk. Buna rağmen, istediğimiz sertlikte başlayamadık. Maçın başında bize çok sert geldiler ve çok isabetli atışlar yaptılar. Biz maalesef bugün o kadar isabetli atışlar yapamadık ama takımın karakteri oturmaya başladı; bırakmadık, 14 sayı geriden gelerek 14 sayı öne geçtik. Bu kazanma isteğimiz, takım olma yolundaki adımlarımızı gösteriyor. Çalışacağız, konuşacağız, her gün gelişmeye devam edeceğiz.”
Memnun, haftaiçi oynanacak EuroLeague Women maçına da değindi:
“Salı günü deplasmana gideceğiz. Şimdi sakatlanan oyuncularımızı tedavi edip dinleneceğiz ve en iyi şekilde, bütün gücümüzle o maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.