Ege TV’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

İZMİR 02.12.2025 - 14:32, Güncelleme: 02.12.2025 - 17:32 315 kez okundu.
 

Ege TV’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ak Parti Eski Grup Sözcüsü, Odak Döviz sahibi Bilal Doğan ve Eski Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Ege Tv’yi ziyaret etti
  Haber: Çağatay Yiğit Akkaya ve Fotoğraf: Nur Bozan Ege Bölgesi’nin her alanda sesi olan Ege TV uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı. Başta İzmir olmak üzere Manisa, Uşak, Aydın, Muğla, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın sesi olan Ege TV, Ege’nin sesini dünyaya duyurma hedefi ile yeniden ekranlarda olacak. Birbirinden farklı konu, format ve alanında yetkin konukların katılımı ile yeni yayın hayatında var olacak olan Ege TV’nin yeniden yayın hayatına başlaması her sektör tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İzmir’in Konak İlçesi’nde bulunan Alsancak Mahallesi’ndeki yeni stüdyolarında yayın hayatına başlayacak olan Ege TV’yi İzmir’in tanınmış siyasetçilerinden ardarda ziyaretler başladı. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Ak Parti Eski Grup Sözcüsü, Odak Döviz sahibi Bilal Doğan ve Ak Parti Gaziemir Eski İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Ege TV’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karne Medya Tüzel Kişi Temsilcisi Eyüphan Gündoğdu, Ege TV Yayın Kurulu Başkanı  Nevzat Dönmez ve Ege TV Program Müdürü Cihad Taysi ile görüşen Doğan ve Yılmaz, kanalın ömrünün uzun olmasını diledi. İkili görüşme sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi ve kanal içerisinde faaliyet gösteren muhabir, editör ve teknik ekiplere başarılar diledi. 
İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ak Parti Eski Grup Sözcüsü, Odak Döviz sahibi Bilal Doğan ve Eski Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Ege Tv’yi ziyaret etti

 

Haber: Çağatay Yiğit Akkaya ve Fotoğraf: Nur Bozan Ege Bölgesi’nin her alanda sesi olan Ege TV uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı. Başta İzmir olmak üzere Manisa, Uşak, Aydın, Muğla, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın sesi olan Ege TV, Ege’nin sesini dünyaya duyurma hedefi ile yeniden ekranlarda olacak.

Birbirinden farklı konu, format ve alanında yetkin konukların katılımı ile yeni yayın hayatında var olacak olan Ege TV’nin yeniden yayın hayatına başlaması her sektör tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

İzmir’in Konak İlçesi’nde bulunan Alsancak Mahallesi’ndeki yeni stüdyolarında yayın hayatına başlayacak olan Ege TV’yi İzmir’in tanınmış siyasetçilerinden ardarda ziyaretler başladı.

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Ak Parti Eski Grup Sözcüsü, Odak Döviz sahibi Bilal Doğan ve Ak Parti Gaziemir Eski İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Ege TV’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karne Medya Tüzel Kişi Temsilcisi Eyüphan Gündoğdu, Ege TV Yayın Kurulu Başkanı  Nevzat Dönmez ve Ege TV Program Müdürü Cihad Taysi ile görüşen Doğan ve Yılmaz, kanalın ömrünün uzun olmasını diledi.

İkili görüşme sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi ve kanal içerisinde faaliyet gösteren muhabir, editör ve teknik ekiplere başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.