Efeler’de adliye önünde gerginlik: 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2025 - 21:28, Güncelleme: 02.10.2025 - 21:34 240 kez okundu.
 

Efeler’de adliye önünde gerginlik: 3 kişi tutuklandı

Efeler’de bir trafik kazası sonrası zanlı yakınlarının adliye önünde mahkeme heyetine ve çevredekilere tehdit ve hakaretleri sonucu 3 kişi tutuklandı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir trafik kazası sonrası sürücüyü darp ettiği iddia edilen zanlıların yakınları adliye önünde görevli personele ve mahkeme heyetine tehdit ve hakaretler savurdu. Olay sırasında gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye önünde gerginlik Edinilen bilgiye göre, Aydın’da yaşanan bir trafik kazası sonrası darp olayının zanlıları adliyeye sevk edildi. Bu sırada zanlıların yakınları adliye önünde toplanarak basın mensuplarını tehdit etti ve olayla ilgili görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Grubun bağırıp çağırması üzerine, adliyeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Polislerin uyarılarına rağmen dağılmayan kalabalık, mahkeme heyeti, Cumhuriyet Savcısı ve adliye personeline sinkaflı ifadelerle hakaret ve tehditlerde bulundu. Gözaltı ve tutuklama Olay sırasında, grubun bazı üyeleri mahkeme heyetine yönelik tehditler savururken, bir kişi polislerin arasında "Akşam o adamı vuracağım, hadi beni o zaman tutuklayın" şeklinde bağırdı. Artan tehdit ve hakaretler üzerine polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Efeler’de bir trafik kazası sonrası zanlı yakınlarının adliye önünde mahkeme heyetine ve çevredekilere tehdit ve hakaretleri sonucu 3 kişi tutuklandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir trafik kazası sonrası sürücüyü darp ettiği iddia edilen zanlıların yakınları adliye önünde görevli personele ve mahkeme heyetine tehdit ve hakaretler savurdu. Olay sırasında gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adliye önünde gerginlik

Edinilen bilgiye göre, Aydın’da yaşanan bir trafik kazası sonrası darp olayının zanlıları adliyeye sevk edildi. Bu sırada zanlıların yakınları adliye önünde toplanarak basın mensuplarını tehdit etti ve olayla ilgili görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Grubun bağırıp çağırması üzerine, adliyeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Polislerin uyarılarına rağmen dağılmayan kalabalık, mahkeme heyeti, Cumhuriyet Savcısı ve adliye personeline sinkaflı ifadelerle hakaret ve tehditlerde bulundu.

Gözaltı ve tutuklama

Olay sırasında, grubun bazı üyeleri mahkeme heyetine yönelik tehditler savururken, bir kişi polislerin arasında "Akşam o adamı vuracağım, hadi beni o zaman tutuklayın" şeklinde bağırdı.

Artan tehdit ve hakaretler üzerine polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.