Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölüşüm kavgasının tam ortasında

SİYASET/POLİTİKA 07.01.2026 - 13:38, Güncelleme: 07.01.2026 - 13:40 1965+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölüşüm kavgasının tam ortasında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin küresel krizler ve bölüşüm kavgası karşısında güçlü bir kadro ile yol alacağını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bölüşüm kavgasının ortasında olduğunu belirtti. Erdoğan, 2026 yılı için reform vurgusu yaparak güçlü kadro mesajı verdi. AK Parti’nin Üye Sayısı ve Yeni Katılımlar Erdoğan, AK Parti ailesinin her geçen gün güçlendiğini söyledi. Parti, güncel 11 milyon 543 bin 301 üye sayısıyla zirvede bulunuyor. Erdoğan, toplantıda partiye yeni katılımların olacağını duyurdu ve “Rozetlerini takarak muhabbetle bağrımıza basacağımız milletvekillerimize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı. 2026 Reform Yılı ve Deprem Bölgesindeki Çalışmalar Cumhurbaşkanı, 2025 yılında deprem bölgelerinde önceliklerinin konut ve umut inşası olduğunu belirtti. “Afet konutları için depremzedelere verdiğimiz sözü tuttuk” dedi. Erdoğan, 2026’nın Türkiye için reform yılı olacağını açıklayarak, Türkiye Yüzyılı Reform Programını Meclis desteğiyle hayata geçireceklerini ifade etti. Küresel Tehditler ve Bölüşüm Kavgası Erdoğan, dünyada ciddi tehditlerin sürdüğünü belirtti ve küresel ekonomide yeni bir mücadelenin başladığını söyledi. “Masada olmayanın menüye konulduğu acımasız bölüşüm kavgasının tam ortasındayız. Dalga boyu giderek artan küresel fırtınadan Türkiye’yi selamete ulaştıracak kadro bellidir” dedi. Ankara’daki Su Kesintileri Başkentte yaşanan su kesintilerine de değinen Erdoğan, halkın mağduriyetini minimize ettiklerini ifade etti. “2026 Türkiyesinde milyonlarca insanımıza Kerbela’yı yaşatanlar gibi olmadık. Yerine getiremeyeceğimiz sözleri vermedik” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin küresel krizler ve bölüşüm kavgası karşısında güçlü bir kadro ile yol alacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bölüşüm kavgasının ortasında olduğunu belirtti. Erdoğan, 2026 yılı için reform vurgusu yaparak güçlü kadro mesajı verdi.

AK Parti’nin Üye Sayısı ve Yeni Katılımlar

Erdoğan, AK Parti ailesinin her geçen gün güçlendiğini söyledi. Parti, güncel 11 milyon 543 bin 301 üye sayısıyla zirvede bulunuyor.
Erdoğan, toplantıda partiye yeni katılımların olacağını duyurdu ve “Rozetlerini takarak muhabbetle bağrımıza basacağımız milletvekillerimize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

2026 Reform Yılı ve Deprem Bölgesindeki Çalışmalar

Cumhurbaşkanı, 2025 yılında deprem bölgelerinde önceliklerinin konut ve umut inşası olduğunu belirtti. “Afet konutları için depremzedelere verdiğimiz sözü tuttuk” dedi.
Erdoğan, 2026’nın Türkiye için reform yılı olacağını açıklayarak, Türkiye Yüzyılı Reform Programını Meclis desteğiyle hayata geçireceklerini ifade etti.

Küresel Tehditler ve Bölüşüm Kavgası

Erdoğan, dünyada ciddi tehditlerin sürdüğünü belirtti ve küresel ekonomide yeni bir mücadelenin başladığını söyledi.
“Masada olmayanın menüye konulduğu acımasız bölüşüm kavgasının tam ortasındayız. Dalga boyu giderek artan küresel fırtınadan Türkiye’yi selamete ulaştıracak kadro bellidir” dedi.

Ankara’daki Su Kesintileri

Başkentte yaşanan su kesintilerine de değinen Erdoğan, halkın mağduriyetini minimize ettiklerini ifade etti.
“2026 Türkiyesinde milyonlarca insanımıza Kerbela’yı yaşatanlar gibi olmadık. Yerine getiremeyeceğimiz sözleri vermedik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.