Buca Belediyesi’nden Farkındalık Etkinliği

İZMİR (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 01.12.2025 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2025 - 15:54 569 kez okundu.
 

Buca Belediyesi’nden Farkındalık Etkinliği

Buca Belediyesi, Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu +1 Kafe’de düzenleyeceği seminer ve kokteyl ile farkındalık yaratacak
Buca Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu +1 Kafe’de özel bir etkinlik düzenliyor. Program, “Herkes İçin Buca” semineri ve ardından kokteyl ile engelli bireylerin sosyal yaşama katılımını teşvik etmeyi ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Seminerde Erişilebilir ve Eşit Yaşam Konusu İşlenecek Etkinlik, saat 12.00’de başlayacak “Herkes İçin Buca” semineri ile açılacak. Seminerin konuşmacıları; İzmir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Şirince Süzek, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık Eğitimleri Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Mahmut Akkın ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencisi, İzmir Erişilebilir Engelliler Derneği Üyesi Selinay Erkul olacak. Kokteyl ile Katılım Artacak Seminerin ardından saat 15.00’te konukların katılımıyla kokteyl gerçekleştirilecek. Etkinlik, engelli bireylerin sosyal yaşama aktif katılımını ve toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Ulaşım Desteği Etkinliğe katılacak özel gereksinimli bireyler için Şirinyer Buca Belediyesi Özel Gereksinimli Bireyler Danışma Merkezi önünden saat 11.30’da araç kaldırılacak.
Buca Belediyesi, Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu +1 Kafe’de düzenleyeceği seminer ve kokteyl ile farkındalık yaratacak

Buca Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu +1 Kafe’de özel bir etkinlik düzenliyor. Program, “Herkes İçin Buca” semineri ve ardından kokteyl ile engelli bireylerin sosyal yaşama katılımını teşvik etmeyi ve farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Seminerde Erişilebilir ve Eşit Yaşam Konusu İşlenecek

Etkinlik, saat 12.00’de başlayacak “Herkes İçin Buca” semineri ile açılacak. Seminerin konuşmacıları; İzmir Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Şirince Süzek, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık Eğitimleri Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Mahmut Akkın ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrencisi, İzmir Erişilebilir Engelliler Derneği Üyesi Selinay Erkul olacak.

Kokteyl ile Katılım Artacak

Seminerin ardından saat 15.00’te konukların katılımıyla kokteyl gerçekleştirilecek. Etkinlik, engelli bireylerin sosyal yaşama aktif katılımını ve toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Ulaşım Desteği

Etkinliğe katılacak özel gereksinimli bireyler için Şirinyer Buca Belediyesi Özel Gereksinimli Bireyler Danışma Merkezi önünden saat 11.30’da araç kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.