Brezilyalı stoperin Süper Lig’deki durumu belirsiz

SPOR (HABER MERKEZİ ) - | 16.10.2025 - 16:29, Güncelleme: 16.10.2025 - 16:29 256 kez okundu.
 

Brezilyalı stoperin Süper Lig’deki durumu belirsiz

Beşiktaş’ta Gabriel Paulista’nın geleceği belirsizliğini koruyor. Tecrübeli stoper, süre alamaması ve yaş faktörü nedeniyle devre arasında takımdan ayrılabilir
Beşiktaş’ın deneyimli stoperi Gabriel Paulista, devre arasında takımdan ayrılma ihtimaliyle gündemde. Siyah-beyazlı ekip, ilerleyen yaşı ve forma yarışında geride kalması nedeniyle Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Forma şansı sınırlı kaldı Atletico Madrid’le sözleşmesi sona erdikten sonra 2024’te Beşiktaş’a imza atan Gabriel Paulista, sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle istikrarlı bir süre bulamadı. Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından sadece Göztepe maçında 90 dakika sahada kalan Paulista, Kayserispor, Kocaelispor ve Galatasaray derbisinde forma giymedi. Ayrılık planları ve Brezilya ilgisi Milliyet gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yönetimi devre arasında Paulista’yla yolları ayırmayı planlıyor. Tecrübeli stoperin Beşiktaş’la 2027’ye kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, Brezilya’dan ilgilenen kulüplerin olduğu ve mali şartlar oluşursa Paulista’nın ülkesine dönmeyi düşündüğü belirtildi. Beşiktaş kariyeri Gabriel Paulista, Beşiktaş’ta toplam 36 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asist kaydetti. Siyah-beyazlı taraftarlar, stoperin devre arasındaki geleceğini yakından takip ediyor.
Beşiktaş’ta Gabriel Paulista’nın geleceği belirsizliğini koruyor. Tecrübeli stoper, süre alamaması ve yaş faktörü nedeniyle devre arasında takımdan ayrılabilir

Beşiktaş’ın deneyimli stoperi Gabriel Paulista, devre arasında takımdan ayrılma ihtimaliyle gündemde. Siyah-beyazlı ekip, ilerleyen yaşı ve forma yarışında geride kalması nedeniyle Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor.


Forma şansı sınırlı kaldı

Atletico Madrid’le sözleşmesi sona erdikten sonra 2024’te Beşiktaş’a imza atan Gabriel Paulista, sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle istikrarlı bir süre bulamadı.

Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından sadece Göztepe maçında 90 dakika sahada kalan Paulista, Kayserispor, Kocaelispor ve Galatasaray derbisinde forma giymedi.

Ayrılık planları ve Brezilya ilgisi

Milliyet gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yönetimi devre arasında Paulista’yla yolları ayırmayı planlıyor.

Tecrübeli stoperin Beşiktaş’la 2027’ye kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, Brezilya’dan ilgilenen kulüplerin olduğu ve mali şartlar oluşursa Paulista’nın ülkesine dönmeyi düşündüğü belirtildi.

Beşiktaş kariyeri

Gabriel Paulista, Beşiktaş’ta toplam 36 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asist kaydetti. Siyah-beyazlı taraftarlar, stoperin devre arasındaki geleceğini yakından takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.