Bornova Belediyesi yaz akşamlarını sinemayla renklendirdi
Bornova Belediyesi yaz akşamlarını sinemayla renklendirdi
Bornova’da Açık Hava Sinema Günleri, 10 mahallede binlerce kişiyi bir araya getirdi. Etkinlikler nostalji ve dayanışma dolu yaz akşamlarına sahne oldu
Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Açık Hava Sinema Günleri, bu yıl da büyük ilgi gördü. 10 mahallede düzenlenen etkinliklerde Türk sinemasının sevilen komedileri gösterildi, binlerce Bornovalı yaz akşamlarını birlikte geçirdi.
Sinema keyfi mahallelere taşındı
Etkinlikler, 17 Temmuz’da Büyükpark’ta başladı ve Işıkkent Cumhuriyet Meydanı’nda “Aile Arasında” filmiyle sona erdi. Bornovalılar, açık havada sinema izlerken patlamış mısır ve gazoz ikramıyla nostaljik bir akşam yaşadı.
“Birlikte gülmek bizi birbirimize bağlar”
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sinema günlerinin toplumsal bağları güçlendirdiğini belirterek, “Komşularımızla aynı ekranda gülmek kültürel paylaşımı artırıyor, dayanışmayı güçlendiriyor. Bornova’da kimse yazı yalnız geçirmesin istiyoruz” dedi.
Her yaştan yoğun katılım
Çocuklardan yaşlılara kadar her yaştan Bornovalı, sinema günlerinde bir araya geldi. Ön sıraları dolduran çocuklar etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.