BELGEM’de Ders Materyali ve Rehberlik Ücretsiz

EGE HABERLERİ (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 24.08.2025 - 10:21, Güncelleme: 24.08.2025 - 10:21 2653+ kez okundu.
 

BELGEM’de Ders Materyali ve Rehberlik Ücretsiz

Bornova Belediyesi’nin BELGEM’de yeni dönem hızlandırılmış program başlıyor. 2 bin öğrenciye ücretsiz ders, yayın ve rehberlik desteği verilecek
Bornova Belediyesi’nin ücretsiz eğitim merkezi BELGEM, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’na hızlandırılmış programla başlıyor. 2 bin öğrenciye ulaşması beklenen merkezde ders materyalleri, deneme sınavları ve rehberlik hizmeti ücretsiz sağlanacak. Hızlandırılmış Programla Başlangıç BELGEM, YKS ve LYS hazırlık grupları için özel hızlandırılmış program sunuyor. Öğrenciler, 2 hafta boyunca hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında toplam 40 saat ders alacak. Okulların açıldığı 8 Eylül’den sonra normal eğitim sistemine geçilecek. Tatil günleri bu yıl da Pazar ve Pazartesi olacak. Tüm Sınıflara Eğitim Desteği BELGEM’de 4. ve 5. sınıflara İngilizce, 6–12. sınıflar ve mezun öğrencilere ise tüm dersler veriliyor. Bu yıl 1.800 öğrenci kayıt yaptırırken, ek kontenjanlarla toplam öğrenci sayısının 2.000’e ulaşması bekleniyor. Ücretsiz Yayın, Deneme Sınavı ve Rehberlik Öğrencilere tüm ders materyalleri ücretsiz sunuluyor. Düzenli olarak yapılan aylık deneme sınavlarının yanı sıra rehber öğretmenler, özellikle sınav gruplarına birebir danışmanlık sağlıyor. BELGEM hizmetlerinden yalnızca Bornova’da ikamet eden veya Bornova’daki okullarda eğitim gören öğrenciler yararlanabiliyor. Güçlü Eğitim Kadrosu BELGEM’de 46 öğretmen ve 3 idareci görev yapıyor. Ayrıca 2 temizlik personeli, 2 güvenlik görevlisi ve 2 kantin görevlisi bulunuyor. Bu yıl ilk kez hizmet verecek kantin de öğrencilerin kullanımına açıldı.
Bornova Belediyesi’nin BELGEM’de yeni dönem hızlandırılmış program başlıyor. 2 bin öğrenciye ücretsiz ders, yayın ve rehberlik desteği verilecek

Bornova Belediyesi’nin ücretsiz eğitim merkezi BELGEM, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’na hızlandırılmış programla başlıyor. 2 bin öğrenciye ulaşması beklenen merkezde ders materyalleri, deneme sınavları ve rehberlik hizmeti ücretsiz sağlanacak.


Hızlandırılmış Programla Başlangıç

BELGEM, YKS ve LYS hazırlık grupları için özel hızlandırılmış program sunuyor. Öğrenciler, 2 hafta boyunca hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında toplam 40 saat ders alacak. Okulların açıldığı 8 Eylül’den sonra normal eğitim sistemine geçilecek. Tatil günleri bu yıl da Pazar ve Pazartesi olacak.

Tüm Sınıflara Eğitim Desteği

BELGEM’de 4. ve 5. sınıflara İngilizce, 6–12. sınıflar ve mezun öğrencilere ise tüm dersler veriliyor. Bu yıl 1.800 öğrenci kayıt yaptırırken, ek kontenjanlarla toplam öğrenci sayısının 2.000’e ulaşması bekleniyor.

Ücretsiz Yayın, Deneme Sınavı ve Rehberlik

Öğrencilere tüm ders materyalleri ücretsiz sunuluyor. Düzenli olarak yapılan aylık deneme sınavlarının yanı sıra rehber öğretmenler, özellikle sınav gruplarına birebir danışmanlık sağlıyor. BELGEM hizmetlerinden yalnızca Bornova’da ikamet eden veya Bornova’daki okullarda eğitim gören öğrenciler yararlanabiliyor.

Güçlü Eğitim Kadrosu

BELGEM’de 46 öğretmen ve 3 idareci görev yapıyor. Ayrıca 2 temizlik personeli, 2 güvenlik görevlisi ve 2 kantin görevlisi bulunuyor. Bu yıl ilk kez hizmet verecek kantin de öğrencilerin kullanımına açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.